About Me


Citind si rasfoind blogurile mele preferate am realizat ca imi lipsea cu desavarsire aceasta pagina cu cateva fraze despre mine.

Buna, eu sunt Cosmina sau Cossa, cum imi spun o parte dintre prieteni.

Ce sa spun eu  despre mine!?

Locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu, intr-o zona chiar linistita si cu un parc mare alaturi. Avem chiar si lac, dar parca nimic nu se compara cu verile petrecute la bunici, in curte, la aer curat. Inca tanjesc dupa copilarie. 🙂

Pot spune ca sunt pasionata de cosmetice si de a descoperi arome noi si farduri cat mai pigmentate si rezistente, imi place sa incerc multe culori de oja si sunt mereu preocupata de aspectul meu.

Fiind in zodia Pesti, sunt si optimista si pesimista, depinde de situatia in care ma aflu si de starea vremii. Imi plac sa imi petrec timpul liber la plimbare cu sotul pe strazile vechi din Bucuresti si sunt mandra ca port ochelari! Uneori imi place sa bucataresc si sa incerc tot felul de retete complicate sau prajiturele super cremoase. Imi plac florile colorate, dar neaparat in ghiveci, nu sunt o prea mare fana a florilor taiate si lasate in vaza sa se usuce.

Inca sunt in categoria varstei 20+ si ma confrunt cu un ten cand gras, cand mixt, cand se usuca pe alocuri…. Asa ca testez produse din mai multe categorii pentru a vedea ce mi se potriveste si pentru a impartasi experienta mea sincera si subiectiva cu voi.

Parul meu este lung ( mai nou! ) , des, firul gros, ondulat si inchis la culoare. Recunosc, din cand in cand ori folosesc placa cand vreau o mica schimbare de look, uscatorul cand ma grabesc sau ondulatorul sau peria rotativa in zilele in care podoaba mea capilara nu sta asa cum ar trebui. De vopsit nu ma vopsesc des, dar o fac pentru ca deja ma confrunt cu firele albe din belsug. Imi place sa descopar si produse bune pentru ingrijirea parului, asa ca mereu sunt in cautarea si testarea lor. De fiecare data cand voi gasi ceva sa ma multumeasca fiti sigure ca voi impartasi asta si cu voi.

Am deschis blogul in 2011 dupa ce am vazut ca nu gaseam prea multe review-uri la produsele Oriflame pe care le vroiam si a inceput sa imi placa sa scriu despre cosmetice.  Intre timp am descoperit o multime de bloguri interesante pe meleagurile tarii noastre, care merita  rasfoite si le puteti gasi in lista din dreapta blogului Blogroll. 🙂

Pentru companii:

Accept produse la testat si colaborari sub forma de concursuri/giveaway. Mentionez ca reviewurile de pe blog reprezinta parerea mea sincera in urma testarii pe o perioada de cateva saptamani. Nu sunt adepta laudarii unui produs daca nu mi s-a potrivit. Voi mentiona intotdeauna daca un produs s-a conformat nevoilor mele si il voi recomanda daca mi-a placut cu adevarat. Nu consider ca as fi o persoana integra daca as recomanda cititoarelor mele niste produse care pe mine nu m-au multumit.

Daca vreti sa imi scrieti vreodata pentru colaborari sau sa intrebati ceva legat de ceea ce scriu o puteti face prin mesaj pe pagina de Facebook sau pe adresa blogului: cossascosmetics@yahoo.com .

Va imbratisez cu drag,

XOXO Cossa

4 thoughts on “About Me

  1. Sami 23 January 2014 at 3:07 PM Reply

    Buna ziua,

    As dori sa stiu cat ma costa sa adaugati un banner sau un link cu site-ul meu, pe blog la dumneavoastra.

    O zi buna!

    Like

    • Cossa 23 January 2014 at 6:53 PM Reply

      Buna seara!

      Pentru detalii, va rog sa ma contactati prin email, pe adresa mentionata in aceasta postare.

      Numai bine! 🙂

      Like

  2. Elena 29 March 2013 at 3:51 PM Reply

    Buna! Intru adesea pe blogul tau, dar trebuie sa recunosc ca nu sunt genul care sa lase comentarii prea des. Imi place cum scrii si am observat ca avem aproximativ acelasi tip de par, asa ca sunt interesata de parerea ta despre produsele pentru par (inclusiv cele de la Oriflame).
    Te-am adaugat la mine in blog-roll. 🙂
    http://elenaciucu.wordpress.com/

    Like

    • Cossa 29 March 2013 at 7:20 PM Reply

      Buna, Elena! :* Ma bucur din suflet ca imi cirtesti articolele, m-am emotionat putin! 😀 Uite, chiar o sa scriu de saptamana viitoare despre mai multe produse pt par si o sa postez si despre ingrijirea mea de la A la Z, numai sa am timp, caci idei sunt.
      TE pup! :*

      Like

Leave a comment