Salvarea picioarelor vine cu plasturii DermaPlast + Concurs

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu aştept vara cu jumătate de suflet plin de bucurie şi cu jumătate plin de supărare. De ce supărare? Pentru că vara e sezonul sandalelor, dar ce mă fac eu, care am pielea foarte sensibilă şi mă pricopsesc cu bătături de la orice tip de încălţăminte?

Am încercat să port numai încălţăminte din piele naturală şi problema mea cu bătăturile s-a ameliorat, dar nu a dispărut. Nu mă mai trezesc cu băşici de 3 cm în diametru, dar tot apar şi tot deranjante sunt.

Mă dau cu tot felul de unguente pentru a grăbi cicatrizarea băşicilor, dar am nevoie şi de ceva care să mă ajute să previn apariţia lor.

pasturi anti basici derma plast

Pe la jumătatea lunii iunie am avut ocazia de a încerca plasturii DermaPlast. Au picat tocmai bine pentru că intenţionam să port nişte balerini noi şi sigur ar fi urmat răni, dar i-am folosit şi pe bătăturile provocate de sandalele de anul trecut pe degetul mic de la fiecare picior.

Am aplicat un plasture Dermaplast pe bătătură şi am plecat la drum. Vreau să vă spun cât se poate de sincer că de mult timp nu am mai simţit aşa confort, nu am mai simţit că mă ustura bătăturile de îmi dau lacrimile şi fac pipi pe mine! ♥ Rana s-a vindecat repede, cam în 3 zile şi asta fără să mă dau cu Bepanthen, căci ramasem fără şi am uitat să iau alt tub.

Plasturii DermaPlast au o culoare semitransparentă şi abia se observă, trebuie să te uiţi cu foarte mare atenţie pentru a-i observa la cineva. Ah, da, şi nu s-au dezlipit, deşi am mers pe jos cam 3 km şi mi-au transpirat tălpile ca la saună. Nu mi s-au iritat degetele de la picioarele de la purtarea lor şi nu am văzut vreo urmă de mâncărime.

plasturi dermaplast

Ce e aşa interesant la plasturii DermaPlast?

Plasturii DermaPlast creează un mediu umed la nivelul bătăturii sau veziculei. Studiile ştiinţifice demonstrează faptul că celulele epiteliale se înmulţesc mai repede în mediul umed. Prin absorbţia secreţiilor veziculei, hidrocoloidul conţinut în plasturi formează o peliculă de gel care asigură umiditatea plăgii. Ca urmare, procesul natural de vindecare este accelerat.

De ce v-aş recomanda DermaPlast?

  • Crează un mediu umed la nivelul veziculei sau bătăturii, ce stimulează vindecarea;
  • Ameliorează durerea şi reduce presiunea pe rană, prin efectul de “pernă”;
  • Sunt permeabili pentru aer, dar impermeabili pentru apă şi bacterii;
  • Se fixează perfect, fiind foarte puţin vizibili şi sunt foarte uşor de aplicat.

Plasturii DermaPlast sunt de mai multe feluri, detalii găsiţi aici şi pot fi cumpăraţi din farmacii. Preţul unei cutii cu 6 sau 8 plasturi este între 15 şi 21 lei.

Dacă aţi avut răbdare şi aţi citit articolul meu până la capăt, vin şi cu o surpriză pentru voi: un CONCURS ce are ca premiu două cutii de plasturi DermaPlast pentru Vezicule şi bătături şi o umbrelă de plajă.

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii Cossa’s Cosmetics, share acestei postari şi să îmi lăsaţi un comentariu în care îmi spuneţi cu ce nume aţi dat like şi dacă şi voi aveţi probleme cu bătăturile provocate de încălţăminte si cu le tratati.

Concursul tine până pe 24 iulie şi câştigătoarea va fi aleasa prin tragere la sorţi.

Vă doresc mult succes şi să aveţi picioarele cât mai ferite de bătături!

Tagged: , , , , , , , ,

61 thoughts on “Salvarea picioarelor vine cu plasturii DermaPlast + Concurs

  1. […] intarziat putin cu extragerea persoanei norocoase pentru DermaPlast , dar am avut un weekend foarte aglomerat si o zi de luni in care abia acum 2 ore am ajuns acasa si […]

    Like

  2. […] Nu uitati de concurs, mai sunt 2 zile pana se […]

    Like

  3. Szia Judit 20 July 2014 at 8:59 PM Reply

    FB: Szia Judit
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004901479471

    Mi se intampla uneori sa am probleme cu bataturile si atunci renunt pentru o perioada de timp la incaltamintele care mi le provoaca.

    Like

  4. bdoinana 20 July 2014 at 7:32 PM Reply

    FB; bdoinana – Doina Ana Butman
    Share; https://www.facebook.com/bdoinana/posts/10202188293659785

    Indiferent de vârstă, trebuie să conştientizezi riscurile purtării unei perechi de pantofi…neadecvate. Să le acordăm, acestora, „a break”, purtând addidas/tenis, ocazional, pantofi cu vârfuri rotunjite, tocuri de maximum 4 sau 5 cm. sau tocuri plate.
    Nu enumăr toate acestea „à la légère”: în cabinetele de recuperare medicală, de fizioterpie/balneologie, se perindă nenumărate femei, care acuză dureri de spate, teribile, din cauza pantofilor, scolioze, altele au picioarele deformate şi un centru de greutate complet distorsionat etc.
    Si mie, mi se întâmplă, să am bătături, calusuri sau vezicule… Dar, de ceva timp, am încercat crema pentru fisuri/vezicule şi călcâie Scholl (disponibilă în farmacii şi drogherii).
    Ea a „mers”, perfect, pe picioarele mele; desigur, trebuie să fie aplicată sub formă de masaj, circular, dimineaţa şi seara; în plus, în fiecare seară, îmi ung picioarele cu ulei de argan.
    De asemenea, în cazuri mai grave, se poate încerca utilizarea bandajelor/pansamentelor stil COMPEED, pentru protejarea degetelor de la picioare – astfel, se atenuează o parte din presiune și din frecare, înregistrate în timpul mersului.
    Pe scurt, lăsaţi-vă picioarele (un pic) mai libere, purtaţi pantofi mai largi și mai flexibili, amortizaţi şi echilibraţi presiunile cu inele, bandaje din spumă, orteze (susţineri) pentru bolta lantară şi barele metatarsiene (aceste materiale trebuie sa provină de la un ortoped), trataţi-vă leziunile, apelând la acidul salicilic – 17%, colodiu sau…sau…, încetaţi`, să vă tăiaţi bătăturile „sălbatic” (oricum, bătătura/calusul revine, întotdeauna, este inevitabil!), atenţie la auto-medicaţie, de multe ori, ineficientă!!

    Like

  5. Mary_LENA 19 July 2014 at 3:39 PM Reply

    https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/628490273915482
    Am mari probleme cu bataturile vara.Am piciorul foarte lat si rar imi gasesc incaltaminte care sa nu ma stranga si sa nu imi faca batai la degetul mic de la picior.Am mereu plasturi la mine mai ales atunci cand port si tocuri,

    Like

  6. Mary_LENA 19 July 2014 at 3:38 PM Reply

    share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/628490273915482
    Am mari probleme cu batuturile intrucat am piciorul foarte lat.Imi gasesc cu greu incaltaminte care sa nu ma stranga.Am tot timpul plasturi normali la mine mai ales atunci cand port si tocuri.

    Like

  7. Georgyan Radu 19 July 2014 at 3:37 PM Reply

    share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/628490273915482
    Am mari probleme cu batuturile intrucat am piciorul foarte lat.Imi gasesc cu greu incaltaminte care sa nu ma stranga.Am tot timpul plasturi normali la mine mai ales atunci cand port si tocuri.

    Like

  8. Monika Erzsebet 16 July 2014 at 1:46 PM Reply

    fb-monika erzsebet
    Vara intotdeauna am probleme cu bataturi deoarece nu sunt acomodati picioarele la sandale. De obicei rezolv problema cu un plasture.

    Like

  9. Elena Gornescu 16 July 2014 at 12:34 PM Reply

    Fb: Elena Gornescu
    De obicei problema nesuferitelor bataturi imi apare cand port incaltaminte noua sau dupa ce dansez o noapte intreaga la nunti 🙂

    Like

  10. Iulia Sava 16 July 2014 at 11:56 AM Reply

    FB:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/250465128480550
    am probleme cu bataturi

    Like

  11. Alexandra Ioana 15 July 2014 at 6:40 PM Reply

    FB: Alexandra Ioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1494437444125816
    Am o batatura mai mare, veche, dar care ma chinuie constant mai ales ca se inflameaza la cea mai mica jena. Incerc s-o protejej cu plasturi pe cat posibil. Am incercat si cu solutie alba de la farmacie de care zicea cineva mai sus. S-a mai micsorat putin, dar n-a dis[arut complet. 😦

    Like

    • Cossa 15 July 2014 at 7:17 PM Reply

      Ru aplic Clavusin pe bataturile care nu trec.

      Like

  12. Lacramioara Baltag 15 July 2014 at 5:38 PM Reply

    FB Lacra Lacry
    share:https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/804755606224263
    Am inceput sa am probleme cu bataturile de prin clasa a 10-a si fara sa imi dau seama de consecinte, nu am facut nimic in a le indeparta.. ca urmare a problemelor create de acesta am ajuns sa port cu un numar mai mare la incaltaminte 😦 .. off .. Acum folosesc plasturi adecvati..

    Like

  13. Laura L. Myrvold 15 July 2014 at 1:33 PM Reply

    Fb: Laura L. Myrvold
    Link share: https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10203662136489840
    In primul rand multumim din suflet pentru concurs, sant bucuroasa ca ne-ai impartasit experienta ta cu acesti plasturi, si e bine de retinut pe viitor ce sa-mi iau ! :-* Eu cand am bataturi ( inevitabil), folosesc doar unguent cu galbenele, caci nu am luat altceva, sau pur si simplu lipesc un plasture normal si le las sa se usuce …

    Like

  14. Giorgiana Gio 15 July 2014 at 10:42 AM Reply

    Fb Giorgiana Gio
    Share https://www.facebook.com/giorgiana.gio.1069/posts/1442430449350343
    Am avut ceva probleme din cauza bataturilor provocate de pantofi de imi venea sa plang cand incaltam orice. Acum port la mine plasturi tot timpul.

    Like

  15. Irynuka Ionela 15 July 2014 at 10:03 AM Reply

    FB: Irynuka Ionela
    Aproape de fiecare data cand imi cumpar incaltaminte noua am probleme cu bataturile. Chiar si cand port vara papuci care intra intre degetul mare de la picior, fac bataturi, dar doar pana se obisnuieste din nou piciorul cu papucul. Tratarea lor o fac doar cu plasturi si atat.

    Like

  16. Alina Hoban 15 July 2014 at 6:06 AM Reply

    FB Alina Hoban
    Eu am probleme cu bataturile mai ales vara, de obicei imi pun plasturi sa evit bataturile.

    Like

  17. Calin Andreea Daniela 15 July 2014 at 12:01 AM Reply

    fb: Calin Andreea Daniela
    share: https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/650360181716035
    Vara am probleme cu bataturile din cauza ca port marimea 37.5 si merg mai mult pe jos decat merg in orice perioada a anului.

    Like

  18. Adyna_RADU 15 July 2014 at 12:00 AM Reply

    FB Adina Radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/680510475359688
    Am mari probleme cu bataturile.Am pielea sensibila si acum vara, cum am trecut la papuci cum am inceput sa am bube pe picioare pentru ca imi fac batai la degetul mare .Cand trebuie sa port pantofi este un chin pentru mine pentru ca de fiecare data mi se fac batai la spate.Le tratez cu plasturi normali.Am auzit de curand ca exista si acesti plasturi speciali insa nu i -am incercat inca.

    Like

  19. Denisa Ivascu 14 July 2014 at 11:11 PM Reply

    FB: Denisa Ivascu
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/485660444903679
    Am problemă cu bătăturile, în special atunci când pantofii sunt noi. De cele mai multe ori îmi pun plasturi normali de la început pentru a le preveni.

    Like

  20. Mere Verzi 14 July 2014 at 8:55 PM Reply

    FB: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1519443674941473
    Eu am mai mereu probleme cu bataturile, am piciorusele mai sensibile, de regula cand este cald, in perioada verii, atunci cand port diverse sandalute sau balerini, sau dupa caz, pantofiori. Ca sa scap de bataturi, incerc pentru o perioada sa nu mai folosesc pantofiorii care mi-au creat problemute si aplic diverse creme.. 🙂

    Like

  21. Cristi Andreea 14 July 2014 at 8:16 PM Reply

    Facebook:Cristi Andreea
    Da am probleme cand incalt ceva nou,dar pun un plasture clasic cu putina vata

    Like

  22. Mara Pia 14 July 2014 at 6:51 PM Reply

    Fb Mara Pia
    Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=697887323609835&id=100001657214626
    Vara am o problema cu picioarele pentru ca mi se umfla si ma mai aleg cu bataturi si de aceea am in geanta tot timpul plasturi.

    Like

  23. diana uricu 14 July 2014 at 6:16 PM Reply

    Fb : Diana Uricu
    Am destul de des bataturi cauzate de la incaltaminte dar sincer nu le tratez cu nimic, le las sa se vindece singure, sigur mi-as dori sa scap mai repede de ele dar n am stiut ce sa folosesc.

    Like

  24. Cata Pop 14 July 2014 at 5:28 PM Reply

    FB Cata Pop share https://www.facebook.com/cata.popopop/posts/462562650548021
    Vara patesc sa am cate o batatura pentru ca dupa o perioada lunga de timp cand nu am mai purtat incaltaminte pe piciorul gol. Si astfel pun cate un plasture.

    Like

  25. Ivan Janeta 14 July 2014 at 4:47 PM Reply

    FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/317917708332804
    Si eu am mari probleme cu bataturile mai ales ca pe timp de vara mi se unfla picioarele pentru ca am probleme cu circulatia si simt ca nu mai incap in pantofi sau sandale mai tot timpul am plasturi in geanta pentru a ma proteja.

    Like

  26. Nicoleta Agache 14 July 2014 at 4:39 PM Reply

    fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/677420912349304
    Si eu am probleme cu bataturile,mai ales cand port incaltaminte noua.De obicei folosesc plasturii clasici,care nu prea dau rezultate.

    Like

  27. aurelia50 14 July 2014 at 4:28 PM Reply

    fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/612715135502286
    Bine inteles ca ori ce femeie ne confrumtam cu problema bataturilor sau ne jeneaza pantofii in special daca sunt noi,si eu tot asa am patit la nunta ficei mele cea mica in 2012 cand am primit o pereche de pantofi de gala de la fica mea care lucra la leonardo pentru nunta dar vai de mine spre dimineata numai bataturii eram greu am scapat.

    Like

  28. loredanavlaescu 14 July 2014 at 3:51 PM Reply

    FB Loredana Vlaescu
    Share https://www.facebook.com/loredanavlaescu/posts/704742596239458
    Draga mea, azi am fost pur si simplu omorata de bataturi. Am umblat tot orasul si am avut proasta inspiratie sa iau o pereche de tenesi noi, pe piciorul gol. Chin total, iti dai seama. Am oprit la farmacie si am luat niste plasturi clasici, dinaia mari, dar tot ma dureau calcaiele de moarte. Am ajuns acasa franta, apa calda si crema de galbenele scrie pe mine.
    Asa suntem noi fetele, pe baieti nu i am auzit niciodata sa se planga de asta ! 😀

    Like

  29. Loredana Neamtu 14 July 2014 at 3:42 PM Reply

    Fb Loredana Neamtu
    Intampin aceasta problema la schimbarea sezoanelor.

    Like

  30. georgyaaa 14 July 2014 at 3:38 PM Reply

    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=799612483390794&id=100000261480494
    Da si eu am probleme cu bataturile,mai ales daca incaltamintea este noua,fara sa exagerez anul trecut aveam bataturi peste tot :(,nu stiam ce sa mai fac,si acum la fel,basici,bataturi …:( de obicei nu le tratez le las asa sa treaca de la sine,pt mine este un chin sa ma incalt cand plec….si nici nu stiu cu ce sa le tratez
    multumim pt concurs

    Like

  31. Paslaru Ileana 14 July 2014 at 3:01 PM Reply

    FB;Paslaru Ileana
    In fiecare toamna si primavara am probleme cu bataturile atunci cand trebuie sa port pantofi.

    Like

  32. Nicoleta Alexandra 14 July 2014 at 2:48 PM Reply

    FB: Nicoleta Alexandra

    Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1441105642833715

    Odata cu venirea verii apar si bataturile. Ca si remediu ma spal cu ceai de musetel si folosesc plasturii clastici.

    Like

  33. Mihaela Preda 14 July 2014 at 1:56 PM Reply

    fb: Mihaela Preda
    Am probleme cu bataturile, incerc sa evit pe cat posibil anumite tipuri de incaltaminte, stau cu picioarele in apa calda si-mi hidratez picioarele zilnic.

    Like

  34. Mariana Viorica Joita 14 July 2014 at 1:55 PM Reply

    Am mari probleme cu bataturile, sper sa functioneze.

    Like

  35. Dane Dn 14 July 2014 at 1:53 PM Reply

    Fb Dane Dn
    Share https://www.facebook.com/daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/posts/349015468581908
    Am probleme cu bataturile atunci cand imi iau o incaltaminte nou si am ajuns acum sa port plasturi in prealabil ca sa nu mai fac bataturi.

    Like

  36. Paola paola 14 July 2014 at 1:12 PM Reply

    FB : Paola Paola si GFC : Paola Paola
    Din pacate ma regasesc si eu printre persoanele care se vad nevoite sa poarte mai tot timpul plasturi (cu precadere vara). De tratat nu prea am gasit o modalitate eficienta decat sa le las sa se vindece de la sine si sa aplic crema foarte hidratanta inainte de culcare.
    Multumim pt concurs! :*

    Like

  37. Diana 14 July 2014 at 12:55 PM Reply

    Am uitat sa trec numele de FB Pavel Diana

    Like

  38. Diana 14 July 2014 at 12:54 PM Reply

    Din fericire, nu prea intimpin astfel de probleme, iar daca se intampla totusi, folosesc plasturi obisnuiti cu rivanol. In general evit astfel de incaltaminte. Le port foarte rar si atunci pun preventiv plasture. Caut intotdeauna sa cumpar incaltaminte din piele naturala moale, aceea nu mi-a facut niciodata probleme.

    Like

  39. ionela stefania 14 July 2014 at 12:32 PM Reply

    fb Ionela Stefania
    si eu am probleme cu bătăturile cauzate de balerini….folosesc plasturi dar mai tot timpul se dovedesc a fi “incapabili” sa imi rezolve problema asa ca folosesc un pic de vata… 😛

    Like

  40. Nadia-Alina Candrea 14 July 2014 at 12:32 PM Reply

    Buna!
    fb: nadia alina candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/833797226640288
    Ma confrunt si eu cu tot felul de bataturi si chiar vezicule, foarte dureroase, care imi apar mai mult in sezonul cald, din cauza transpiratiei si uneori, si din cauza unor incaltari noi. De obicei apelez la plasturi, dar din cei obisnuiti; despre cei de la dermaplast am aflat de curand si inca nu am avut ocazia sa ii incerc!
    Multumim!

    Like

  41. Camelia Covaci 14 July 2014 at 12:27 PM Reply

    FB: Camelia Covaci
    share https://www.facebook.com/rcameliab/posts/10203501703996249

    De regula, ma lovesc cu probleme legate de bataturi, piele ingrosata si basici. In special vara si mai ales daca port incaltaminte noua. Obisnuiesc sa aplic o crema, in acest sens, dar uneori le las sa se vindece de la sine.

    Like

  42. Diaconu Margareta Tudorita 14 July 2014 at 12:23 PM Reply

    FB: Margareta Diaconu
    Pentru a preveni aparitia bataturilor,incerc sa pun plasturi inainte, in locurile respective.

    Like

  43. Claudia Simion 14 July 2014 at 12:11 PM Reply

    Fb: Claudia Simion
    In special de la balerini fac bataturi.Nu conteaza ca sunt confectionati din piele, eu mereu am probleme cu acest tip de incaltaminte, tocmai de aceea , imi iau masuri de precautie si am tot timpul in casa plasturi clasici.

    Like

  44. Marilena Anton 14 July 2014 at 12:06 PM Reply

    fb: Marilena Anton
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/602558763192949
    Din pacate am probleme cu bataturile cauzate de incaltaminte, mai cand port incaltaminte noua, folosesc plasturi pana se vindeca.

    Like

  45. Alexandra-elisabet Dorofte 14 July 2014 at 11:56 AM Reply

    fb : alexandra-elisabet dorofte
    share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1519825114902675
    cred ca mai toata lumea are probleme cu bataturile sau basicutele , eu incerc sa previn aceste probleme cu plasturi pusi din timp in locurile cu probleme

    Like

  46. carmentender 14 July 2014 at 11:40 AM Reply

    fb:tender carmen marilena,share:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/945509118799626.de obicei cand este cald afara sau cand am incaltaminte noua am bataturi..folosesc o solutie alba de la farmacie,nu mai retin numele sau plasturi clasici.

    Like

  47. Adriana Elena Stanescu 14 July 2014 at 11:40 AM Reply

    FB: Adriana Elena Stanescu
    nu cred ca este cineva care sa nu aiba probleme cu incaltamintea, in special atunci cand este noua… la mine a functionat foarte bine acea metoda babeasca, sa bat incaltamintea in dreptul calcaielor cu un ciocan dupa ce am stropit-o cu putin otet. Bineinteles ca nu lipsesc nici plasturii mai ales la primele incaltari!

    Like

  48. Gavriloi Adina-Mirabela 14 July 2014 at 11:34 AM Reply

    FB like: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/742378635805135
    De obicei am probleme atunci când încalț o pereche de sandale sau pantofi pe care nu i-am mai purtat de mult, de exemplu vara sau primăvara, după un sezon în care nu am purtat piciorul gol în pantof.La prima purtare mă trezesc cu ceva răni pe care le tratez cu plasturi clasici.

    Like

  49. biancarogoveanu 14 July 2014 at 11:31 AM Reply

    Bianca Rogoveanu

    Mereu am probleme cu bataturile, in special atunci cand incalt ceva pentru prima data. Inca nu am gasit o solutie, dar cred ca plasturii DermaPlast ar fii foarte utili 😊

    Like

  50. PicincuHobjila Viorica 14 July 2014 at 11:10 AM Reply

    Ph Vio
    Da, mereu cand incalt ceva nou 😦

    Like

  51. Paula Maria 14 July 2014 at 11:09 AM Reply

    fb : Paula Maria
    Mie nu mi se fac bataturi, dar in schimb mi se fac bubite cu apa,care is foarte dureroase, sa le vindec trebuie sa nu mai port incaltamintea pana mi se sparg si se vindeca 😦 …

    share : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=249824875214356&id=100005605355243

    Like

  52. Barcer Mihaela 14 July 2014 at 10:48 AM Reply

    fb- Barcer Mihaela
    Mi se mai intampla sa am probleme cu incaltamintea, folosesc plasturi, renunt pt un timp la acea incaltaminte…

    Like

  53. Mihai Ionela 14 July 2014 at 10:43 AM Reply

    Cand trec de la cizme la balerini sau pantofii bataturile sunt in toi si incerc varinta cu plasturi asta e la indemana.

    Like

  54. Simo Florina 14 July 2014 at 10:41 AM Reply

    FB: Simo Florina
    Share: https://www.facebook.com/simo.super.587/posts/1457645251155527
    De multe ori am probleme cu bătăturile cauzate de balerini sau adidași. Am încercat mereu să port plasturi normali, dar ba se dezlipesc și îi pierd pe drum, ba îi folosesc degeaba. Singura soluție e să schimb încălțările pentru o perioadă, până îmi trec bătăturile.

    Like

  55. luiza pantiru 14 July 2014 at 10:34 AM Reply

    FB pantiru luizelu
    In general doar la pantofii noi am probleme,nu folosesc nimik,ii las deoparte pana imi trec bataturile 🙂

    Like

  56. Anais 14 July 2014 at 10:34 AM Reply

    FB: Alina Anisia
    Am o pereche de sandale din panza, cu platforma, pe care mi-e pur si simplu frica sa le incalt :)))

    Like

  57. Cosmetice Naturale 14 July 2014 at 9:40 AM Reply

    foarte bun acest produs, bataturile au disparut

    Like

  58. Stroe Ioana-Mirela 10 July 2014 at 5:55 PM Reply

    Fb: Saru M. Ioana
    Si eu am probleme cu bataturile.Dar in ultima perioada, cand stiu ca incalt incaltaminte care imi creaza probleme, aplic putina vaselina vegetala in locul unde fac cel mai adesea bataturile. Si asa scap de problema. Chiar functioneaza super.

    Like

  59. Oana Elena 10 July 2014 at 5:04 PM Reply

    FB: Oana Elena
    Vara am mari probleme cu bataturile…de obicei incerc pe cat posibil sa-mi pun plasturi din timp, pentru a evita aparitia bataturilor.
    Pupici!

    Like

Leave a comment