Top 5 oje preferate pentru vara aceasta

Nu am cuvinte sa descriu cat ma bucur ca a venit căldura si la noi! ♥ Cu toate ca mai sunt ceva ploi, in final tot soarele învinge si revine vremea de sandale si tricouri.

Pentru ca e vara si soarele străluceşte cu putere pe cer, e momentul schimbării garderobei de la paltoane si sacouri la tricouri si pantaloni scurţi, dar si la sandale si unghii in culori mai ţipătoare. Mie îmi plac unghiile si de la mâini si de la picioare in culori tari. Nu ţin neapărat sa am manichiura asortata cu pedichiura, dar trebuie neapărat sa am unghiile colorate in sezonul cald!

M-am uitat in cutiuţa mea cu oje si cu chiu, cu vai am reuşit sa aleg câteva care mi-au făcut cu ochiul si intenţionez sa le folosesc cu preponderentă in următoarele zile călduroase.

my summer nail polish

Prima oja care mi-a sărit in ochi e Pure Seduction de la Melkior. Cu ocazia asta realizez ca trebuie sa ii dedic o postare, e o nuanţă absolut superba! E un roşu intens, nici prea roz, nici prea închis, ci un roşu superb!

A doua sticluţă ce mi-a atras privirea e o nisipoasa, si anume Lilac Gumdrops de la Nicole by OPI. Prea multe cuvinte nu are rost sa va spun despre ea, am prezentat NOTD aici. Sclipiciul nu e strident si e un lila superb!

summer nail polish

In ordinea intrărilor, a treia sticluţă colorata ce s-a aşezat in sufletul si ochii mei este Lemonade de la Orly. Un galben pastel absolut superb si intens! e un galben limoneta, cum ii spune mama, ce se aşează frumos pe unghii, e opac din 2 aplicări si rezista 4 zile pe unghiuţe.

Pe locul 4 am lăsat o oja Gabrini numărul 639. E o nuanţă de roz pastel/nude cu adevărat speciala! Am lăsat-o mai spre coada pentru ca e potrivita oricărui sezon, după părerea mea, nu numai vara. dar eu intenţionez sa o folosesc cat de des pot vara aceasta, e o nuanţă cu adevărat frumoasa!

summer nailpolish

Si ultima, dar nu cea din urma, e o oja de la Oriflame din gama The One. Este vorba despre nuanţa Orchid. Iarăşi nu am multe de spus si NOTD găsiţi aici.

Voi, dragile mele cititoare, aveţi nuanţe d oje pe care le preferati vara? Ce oja va place cel mai mult din cele 5 alese de mine?

Va doresc o zi superbă,

XOXO, Cossa

Daca v-a placut acest articol ma puteti urmari si pe Facebook – Bloglovin – Twitter Instagram.

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Top 5 oje preferate pentru vara aceasta

  1. Maya Secret (@Maya_Secret) 7 June 2014 at 10:54 AM Reply

    Cea de la Nicole imi place cel mai mult. 🙂 E mai deosebita si merge chiar si vara

    Like

    • Cossa 28 June 2014 at 4:11 PM Reply

      Am purtat si pe timpul iernii si, cum ai zis si tu, merge si pentru vara asta! 🙂

      Like

Leave a comment