Review: Despre CHI Silk Infusion

Iată că a sosit vremea publicării unui review cam aşteptat! Aşteptat pentru că îl scriu la un an după folosirea produsului în cauză, dar concluziile sunt proaspete în mintea mea. 🙂

Centrul recenziei de astăzi este celebrul ulei pentru păr CHI Silk Infusion. L-am cumpărat anul trecut, noiembrie 2012, în urma unei oferte de Black Friday 1+1 gratis alături de Dorina. A costat în jur de 65 lei borcănelul mare de 177 ml cu tot cu transport inclus. Recunosc, Ioana Dumitrache  m-a corupt să-l cumpăr şi să-mi răsfăţ părul cu el ,dar nu regret nicio clipă. 🙂

CHI SIlk Infusion este un ulei tratament pentru păr pe bază de proteine din grâu şi soia şi molecule din mătase naturală astfel că ajută la hidratarea părului, menţinerea strălucirii şi ajuta la evitarea factorilor externi ce ar putea dăuna sănătăţii părului. Nu conţine alcool şi promite să lase părul moale, mătăsos şi uşor de coafat.

Din punctul meu de vedere, cam face ceea ce promite. După cum am mai explicat şi în alte articole, eu am părul des, firul, ondulat şi cu mare tendinţa de uscare, în special la vârfuri. Aşa că mereu am căutat un produs care să stăvilească firele rebele, să-mi redea elasticitatea buclelor şi să mă ajute să scap de acel aspect inestetic de “vârfuri de mătură”.

Primul aspect pe care l-am observat după câteva aplicări de CHI Silk Infusion a fost strălucirea pe care o conferă părului! De unde părul meu era tern şi obosit, CHI Silk Infusion a venit şi parcă i-a redat un strop de viaţă. Al doilea aspect, şi foarte important, observat de mine este protecţia termică. Nu sunt mare utilizatoare de ondulator, placă sau uscător, dar le folosesc uneori şi acest ulei minunat m-a ajutat să scap de uscăciunea aferenta utilizării. După coafare părul era tot moale, fin şi elastic.

Ingrediente

Aplicarea este foarte uşoară! Am pus câteva picături pe degete, apoi am trecut mâinile prin păr, insistând puţin pe vârfuri. L-am aplicat atât pe părul umed, cât şi pe părul uscat. Vă spun că nu încarcă şi nu lasă părul îmbâcsit. În urma lui ramane strălucire. 🙂 Dupa 1 an de folosire am observat mult, mult mai putine fire despicate la varfuri.

Ştiu că mai multe bloggerite s-au plâns de miros. Ce-i drept ,este cam puternic şi duce spre parfumurile bărbăteşti, dar mie îmi plac parfumurile tari bărbăteşti. 😀 AŞa că m-am înţeles foarte bine cu el şi nu am băgat de seamă aspectul ăsta. Textura este densă, exact a unui ulei light, dar nu apoasa şi culoarea galbui. Nu curge printre degete şi nici nu se scurge de pe păr.

Pot spune că este şi spornic. Eu am sticlă de 177 ml din noiembrie 2012 şi mai am câteva picături în ea. Asta în condiţiile în care îl aplic pe toată lungimea părului după baie şi asta vara îl aplicăm aproape zilnic pe vârfuri, mai ales dacă urma să merg prin soare.

Deşi mi-a plăcut, nu l-am cumpărat din nou. Mi-ar fi plăcut să ţină ceva mai mult decât o zi, maxim două, acel efect de păr mătăsos şi hidratat. Un minus i l-aş acorda pentru că nu ajută la descâlcirea părului. eu am câteva şuviţe la spate care au tendinţa de a se face câlţi şi am pus CHI pe ele, dar degeaba. Am reuşit să le salvez cu câteva picături de ulei de cocos. Însă acesta ar fi singurul minus după experienţa mea.

Dacă aveţi părul cam ca al eu şi vreţi să încercaţi acest ulei că recomand să-l aplicaţi pe toată lungimea şi cam in fiecare dimineaţă dacă simţiţi că este cazul. Pe un par mai fin şi mai drept sunt convinsă că o să se comporte mult mai bine şi părul va fi aranjat şi strălucitor mai mult timp.

CHI Silk Infusion este disponibil în sticluţă de 50 ml şi 177 ml. Prima variantă costa cam 70 lei, iar cea mare de 177 ml în jur de 130 lei şi îl găsiţi în multe magazine online: Carespot, Luxbeauty,etc. Acum a apărut varianta CHI Keratin Silk Infusion pe care chiar vreau să-l încerc! ♥

Voi aţi încercat CHI SIlk Infusion, cum vi s-a părut? V-aţi dori să-l încercaţi măcar o singură dată? Ce alte uleiuri pentru păr credeţi că merită încercate şi mi le-aţi recomanda?

O zi minunată vă doresc,

XOXO, Cossa 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,

18 thoughts on “Review: Despre CHI Silk Infusion

  1. Robe 13 June 2016 at 10:38 PM Reply

    Un link de unde il pot cumpara ? 🙂

    Like

    • Cossa 18 June 2016 at 8:03 AM Reply

      cosmoshop.ro , allbeauty.ro , emag.ro

      Like

  2. Cristina 24 January 2015 at 6:56 PM Reply

    Unde il gasesc in Bucuresti ?
    Nu vreau sa-l comand de pe internet.

    Like

    • Cossa 24 January 2015 at 9:47 PM Reply

      In saloanele partenere

      Like

      • Cristina 24 January 2015 at 9:57 PM

        Care sunt alea ?

        Like

      • Cossa 25 January 2015 at 8:56 AM

        Nu stiu. Poti cauta pe google sau poti intra in saloanele pe care scrie ca lucreaza cu produse CHI.

        Like

  3. […] tot admirasem prin catalog, dar am evitat să îl comand pentru că nu consumasem toată sticla de CHI Silk Infusion ( review aici ). Sunt convinsă că aţi observat că mi-a plăcut destul de mult, ţinând cont […]

    Like

  4. Mihaela Bolea 18 December 2013 at 6:59 PM Reply

    Cu siguranţă l-aş încerca, deşi preţul lui mă cam pune pe gânduri 🙂

    Like

  5. Adina 18 December 2013 at 11:03 AM Reply

    si eu l-am avut, dar pentru parul meu nu a facut mare lucru. asa ca s-a dus catre o noua stapana prin blogsale 🙂

    Like

    • Cossa 18 December 2013 at 11:05 AM Reply

      Da, am vazut ca si tu ai parul ondulat. Cred ca cel mai bine merge pe parul drept. La noi mai greu…

      Like

  6. Claudia`s Choice 18 December 2013 at 10:47 AM Reply

    si eu astept sa-l primesc, in varianta cu keratina, castigat la un giveaway! 😀

    Like

    • Cossa 18 December 2013 at 10:49 AM Reply

      Abia astept sa povesti despre viarianta noua! ❤

      Like

  7. Adelina Radu 18 December 2013 at 10:40 AM Reply

    Eu am parul lung, ondular si subtire. Ma gandisem sa il incerc dar acum folosesc L’oreal Elvive Extraordinary Oil si chiar sunt multumita. Poate cand se termina sticuta mea voi apela si la mult laudatul Chi

    Like

    • Cossa 18 December 2013 at 10:51 AM Reply

      Sunt curioasa cum ti se pare si Extraordinary Oil. Eu am incercat o singura data Mythic Oil si cam incarca parul.

      Like

  8. adelasirghie 18 December 2013 at 10:18 AM Reply

    Si eu folosesc aproape zilnic ulei de par. In ultimii ani am avut Joico, Keune si Maroccan Oil. Acum am unul nou, de la Wella, pe care cred ca il ai si tu, primit la beautyboggersmeeting2 . Este o varianta ok, frumos parfumata… dar mult mai light decat ce am avut pana acum. Sper sa ne imprietenim mai bine in urmatoarele saptamani si sa fac un review.
    De la Chi nu am avut niciodata nimic.

    Like

    • Cossa 18 December 2013 at 10:53 AM Reply

      Acum 2 zile am folosit si eu Moroccan Oil si parul meu pur si simplu s-a indragostit de el! ❤ O sa ii fac un review cand termin sticluta.
      Mi-am dat si eu sambata cu uleiul Wella si mi s-a aprut si mie cam light fata de ceea ce necesita parul meu ondulat. Si ma enerveza mirosul de alcool 😦 Abia astept sa citesc si parerea ta despre el.

      Like

  9. Dorina 18 December 2013 at 10:10 AM Reply

    Si noi mai avem inca din el 🙂
    Nu ne-a incantat foarte tare, dar probabil din cauza ca avem parul drept si fin, deparece am vazut ca majoritatea fetelor il lauda.
    Oricum, lasa parul mai matasos dupa aplicare, asta e clar, deci tot aduce un beneficiu 😛

    Like

Leave a comment