Summer Glow – Bronzul irezistibil de la Nivea Sun

Oficial e vară!

Cu toate că vremea încă ne păcăleşte şi a cam plouat în ultimele zile, vara e aici şi ne încântă cu raze timide de soare! E vremea să scoatem sandalele de la naftalină, rochiţele vaporoase, fustele colorate şi bluzele cu mâneca scurtă; e vremea să ne bucurăm sănătos de soare şi de un bronz frumos şi uniform! 🙂

NIVEA ne anunţă că are o gamă care ne poate ajuta în lupta cu razele nocive ale soarelui, dar şi care menţine un bronz frumos şi natural! Gama NIVEA SUN Protect & Bronze ce accelerează procesul de bronzare prin stimularea producției de melanină, pentru un bronz irezistibil de frumos și un glow demn de invidiat

.

Gama NIVEA SUN Protect & Bronze cuprinde:

NIVEA SUN INVISIBLE PROTECTION TRANSPARENT SPRAY SPF20 150mlHeight: 15,5cm

Dacă îți dorești un produs eficient dar cu o formula matasoasa si delicata care să îți lase o senzație lejeră pe piele și să se absoarbă rapid, alege uleiul de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (disponibil si in SPF 20) a cărui formulă transparentă oferă pielii un glow demn de admirat.

Dacă îți dorești o aplicare mai ușoară și extrem de rapidă, adaugă în geanta de plajă spray-ul din aceeași gamă. Nu-ți fă griji dacă vrei să te bucuri de o baie în mare, uleiul și spray-ul sunt rezistente la apă. Cu toate acestea, pentru a spori protecția și eficiența acestora, îți recomandăm să le aplici în mod repetat, filtrele eficiente UVA/UVB te vor proteja de soarele arzător si iti protejeaza pielea in profunzime.

 

nivea-sun-protectbronzelotion-spf50 Dacă rutina ta de îngrijire și protecție este mai clasică, optează pentru loțiunea rezistentă la apă NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (disponibile si in SPF 20 si 30) ce asigură protecţie de încredere şi același bronz irezistibil. Cu același conținut de rădăcină de licorice care maximizează procesul natural de bronzare prin stimularea producţiei de melanină, produsul oferă un bronz natural, intens, irezistibil de frumos.

 

 

289514011_0_640x640 Nu uita de tenul tău! Crema pentru faţă cu protecţie solară şi efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze FPS 50.

Special destinată pielii sensibile a tenului, crema pentru față cu protecţie solară şi bronzare rapidă de la NIVEA Sun Protect & Bronze asigură o protecție eficientă împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung și oferă tenului tău un aspect de bronz natural și uniform. Folosește-o în mod regulat pentru un aspect mai intens de bronz natural. 100% bronz natural, 0% autobronzant.

V-ati programat concediul vara aceasta, mergeti la mare?

Va imbratisez cu drag,

XOXO, Cossa

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: