Din bagajul de vacanta: Cremele cu protectie solara

Buna ziua, frumoasele mele cititoare!

Ce faceti, cum va pregatiti pentru acest weekend?
Astazi vin cu o postare care sper sa va ajute in intocmirea bagajului pentru micile evadari: cremele mele preferate cu SPF ( factor de protectie solara ). Cred ca o parte veti merge la mare si cu siguranta veti pune macar o crema pentru plaja la voi ,dar si la munte sau in alte parte veti avea nevoie de protectie solara.

marea neagra eforie summer
In bagajul meu pentru mare am avut:

spf protectie solara elmiplant eucerin sun
Elmiplant Lotiune cu SPF 50 – Am folosit-o pentru corp si foarte mult mi-a placut! Textura este cremoasa, se intinde foarte bine, este absorbita repede de piele si nu lasa urme albe . Am aplicat-o inainte sa plec din camera, dar si dupa fiecare baie in mare. Protejeaza foarte bine, nu am avut deloc umerii arsi sau spatele rosu. Si pretul e bun, eu am luat-o cu 25 lei de la Farmacia Tei.
Eucerin Sun SPf 25 – Ei, aici e o poveste mai lunga!… Daca ma dau cu SPF 50 pe picioare raman cu ele perfect albe si cu restul corpului usor bronzat, asa ca anul acesta am luat gelul-crema de la Eucerin si l-am aplicat doar pe picioare la fiecare 30, 35 de minute. In sfarsit, sunt bronzata uniform si nu m-am cojit deloc! Textura este placuta, se intinde usor si nu e lipicioas. Tot de la Farmacia Tei la 57 lei.

spf protectie solara eucerin sun uroage bariesun
Eucerin Spray cu SPF 50 – Un spray foarte eficient, luat pentru zona pieptului si pentru sotul meu, in special. Desi am avut si lotiunea de la Elmiplant, am vrut si un produs lichid, care sa se aplice mai repede si mai usor. Nici cu acesta nu am capatat arsuri solare, dar, Doamne!, cand batea vantul si ajungea pe langa ochi ma usturau de parca dadusem cu sare (. In rest, pentru corp a fost super bun! Intra repede in piele, puful nu s-a stricat si dozeaza atat lichid cat trebuie. La Farmacia Tei costa 56,5 lei.
Uriage Bariesun Lapte Protector SPF 50 – Am ochii destul de sensibili la cremele de plaja si imi lacrimeaza o zi intreaga daca aplic lotiune normala, asa ca a trebuit sa caut un produs cu ingrediente blande, dar care sa protejeze foarte bine! Am optat pentru Bariesun de la uriage si am fost foarte multumita! Mi s-a bronzat putin si tenul, dar nu am capatat arsuri, iar ochii mi-au fost foarte fericiti si nu varsat nici macar o lacrima mica! 🙂 Costa 52, 5 lei la Farmacia Tei.
Eucerin After Sun Gel-crema dupa plaja – E mai mult o lotiune-crema decat un gel ,dar un produs bun, care am simtit ca m-a ajutat. Desi nu am avut probleme cu pielea, seara parca am simtit nevoia sa aplic pe piele, mai ales pe spate, ceva mai calmant decat o lotiune normala de corp. E un pic lipicioasa, dar se duce efectul repede si ajuta pielea sa nu se mai simta agasata de soare sau uscata. Am cumparat-o tot de la Farmacia Tei cu 44 lei. PS: nu o mai gasesc ca sa o pun in poze, imi cer scuze. 😦
Si cam acestea au fost cremele noastre pentru plaja. Multe sau putine, au fost mai mult decat suficiente pentru perioada in care am stat si foarte eficiente! Anul asta cred ca am facut o alegere buna! Acum va las, ma duc sa pregatesc bagajelul pentru weekend, se pare ca plecam din Bucuresti. Spor la treaba si voua!

Voi ce crème cu protectie solara preferati?

O zi superba,
XOXO, Cossa

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a comment