5 Canale Youtube pe care le ador!

Cred că multe dintre noi apelează la Nenea Google pentru a căuta un review, dar sunt sigură că la fel de multe dintre noi caută pe Youtube un mic review cu swatch sau diverse tutoriale pentru tot felul de machiaje năstruşnice. Aşa e?

M-am gândit să vă las link-urile a câtorva canale pe care le urmăresc cu drag şi din care învăţ mereu câte ceva.

vlogging-on-books

1. Ioana114 – Am descoperit-o de curând, dar nu îmi pare rău! E o româncă frumoasă cu un accent american tare haios, cu un păr blond superb şi un zâmbet molipsitor! Dacă o urmăriţi şi voi sunt sigură că nu aţi scăpat de voioşia ei şi de bună dispoziţie pe care o transmite!

2. Ştefana The Pretty Blossoms– Şi pe ea am descoperit-o recent, dar am apăsat butonul Subscribe imediat! Mi-au plăcut mult calmul din vocea ei, uşurinţa cu care combină fardurile, haul-urile cu produse absolut SUPERBE! PS:Ştefana, încă suspin după minunăţiile ColourPop! 😛

3. Zoella – Îmi place la nebunie de ea! Ador accentul ei englezesc, îmi plac vocea ei jucăuşă şi gingăşia cu care filmează. Ce să mai zic despre ea!? Am apăsat Subscribe pentru că mereu vine cu idei simple, dar practice şi pare foarte naturală în faţa camerei, lăsând deoparte marketingul stresant. E funny şi vă recomand să o urmăriţi!

4. Adina Vlad – Nu am avut ocazia să o cunosc personal, deşi mi-aş dori, dar mereu îmi lăsa impresia că în clipurile ei nu există cameră. Pare că e în faţa mea şi îmi vorbeşte că o prietenă despre farduri, trucuri şi cosmetice interesante!

5. DozaDeHas – Da, ştiu, nu are legătură cu domeniul Beauty, dar tuturor ne face plăcere să râdem ,nu-i aşa? Mikey mă face să zâmbesc în fiecare vineri seară, chiar dacă micii mei elevi m-au secat de orice urmă de energie. Treceţi un pic şi pe la DDH, sunt convinsă că veţi râde măcar la un episod!

Cam aceasta este mica mea listă cu canale preferate. Tu ce alte canale urmăreşti, care e preferatul tău?

Multă iubire şi pace,

XOXO, Cossa

Tagged: , , , , , , , , ,

6 thoughts on “5 Canale Youtube pe care le ador!

  1. adela 21 March 2015 at 9:25 PM Reply

    Zoella e foarte expresiva iar doza de has e super tare.

    Like

  2. inchirieri autocare 2 March 2015 at 8:42 PM Reply

    pe zoella o urmaresc si eu si o ador!

    Like

  3. Stefana 25 February 2015 at 10:08 PM Reply

    Aww, Cosmina, ce surpriza frumoasa mi-ai facut! Multumec mult de tot :* ma bucur sa aud cuvinte asa frumoase. Ne vedem neaparat intr-o zi sa iti arat fardurile 😀 :*

    Like

    • Cossa 25 February 2015 at 10:55 PM Reply

      Te pup! :*
      PS: Astept invitatia oficiala! :))

      Like

  4. federova 25 February 2015 at 9:08 PM Reply

    Ioana114 e preferata mea 🙂

    Like

    • Cossa 25 February 2015 at 9:09 PM Reply

      Ma bucur ca avem gusturi comune! Ioana e simpatica foc, nu-i asa?

      Like

Leave a comment