Butt Exercise: Exercitii pentru fese fara celulita

Ţineţi minte că în postarea de aici vă spuneam că i-am declarat inesteticei celulite război? Ei bine, astăzi m-am gândit să vă arăt metodele mele de atac.

În prima postare vă spusesem că încerc să combin Pilates cu cardio pe bicicletă statică, dar vreau să mai schimb şi cu alte exerciţii pentru a nu lăsa muşchii să se obişnuiască să lucreze doar pe o anumită zonă şi în rest să domnească şunculiţa.

Am descoperit un nou tip de exerciţiu, ce m-a ajutat să diminuez vizibil aspectul feselor, dar şi a coapselor. Îndrăznesc să spun că şi cu burtica ajuta, dar rezultatul nu e atât de mare pe cât a fost la coapse şi fese.

Aşadar, pentru un funduleţ mai obraznic, fără celulită şi coapse apetisante, apelez la:

Butt-lift-bridge-exercise

sursa: ipacksixpack.com

Mecanismul e cam aşa: te întinzi pe salteluţa cu genunchii ridicaţi (poza de sus ), apoi începi să ridici uşor bazinul de la nivelul solului şi ai grijă să ţii muşchii fesieri încordaţi şi să nu atingi cu bazinul de saltea când cobori. Nu e greu, nu?

Eu fac în jur de 50, 60 de repetări cam la 2 zile şi încerc, după seria de 20, să stau în poziţia cu şezutul ridicat minim 1 minut.

Şi, dacă tot îmi încălzesc fesierii, e păcat să nu merg puţin mai sus cu exerciţiile! Mai sus 2 tipuri tot aşa, practice şi uşor de executat. Priviţi:

Din aceste exerciţii încerc să fac minim 20 sau chiar 30 din fiecare, depinde ce chef am şi ce rezistenţa. Dacă sunt obosită îmi ies cam 25, 30, dar, în zilele bune, şi 50 sau 60. 🙂

Cam acestea sunt exerciţiile descoperite de mine pentru a lucra muşchii fesieri. Sunt uşor de făcut, nu îţi trebuie condiţie fizică de culturist sua cine ştie ce aparate costisitoare. Ai nevoie doar de o saltea sau o păturiăa şi podea. Eu le termin cam în 30 de minute şi fac totul mai amuzant cu puţină muzică pe fundal sau cu televizorul dat drumul pe Diva sau la Ştiri.

Voi faceţi exerciţii pentru tonifierea coapselor şi a feselor? Ce exerciţii fizice vă plac?

PS: Dacă vreţi să vă scriu mai amănunţit despre schimbările din dietă, vă rog să îmi spuneţi.

O zi superbă să aveţi,

XOXO, Cossa

 Daca v-a placut acest articol ma puteti urmari si pe Facebook – Bloglovin – Twitter Instagram.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

5 thoughts on “Butt Exercise: Exercitii pentru fese fara celulita

 1. Memeea Mna 10 September 2014 at 3:06 PM Reply

  Fezabile exercitiile si utile oricarei dudui. Eu ma lupt cu 30 days of shred acum…dar cam 4 zile/sapt… dar am sa includ si setul asta, ca fund am sa dau si la altele …macar sa-l tonific bine 😛

  Like

 2. Georgia Boanoro 3 September 2014 at 1:07 PM Reply

  Sunt eficiente exercitiile propuse de tine, cred ca la un moment dat le-am incercat pe toate. Ti-as mai recomanda si acela in care stam sprijinite cu spatele de perete, iar picioarele se afla in unghi de 90 de grade…ca si cum am sta pe un scaun (sper ca m-am facut inteleasa, nu cunosc numele pozitiei)…eu incerc in jur de 2minute si treptat cresc timpul…e un exercitiu foarte eficient!

  Like

  • Cossa 3 September 2014 at 1:09 PM Reply

   Stiu de care zici, il practic de vreo saptmana si mi se pare eficient! Inca nu am observat muschi, dar simt cum mi se incordeaza fesele.

   Like

 3. Elena 26 August 2014 at 9:41 PM Reply

  Buna! In primul rand, vreau sa-ti spun ca te felicit pentru ambitie, o ambitie pe care am avut-o si eu acum cativa ani buni cu rezultate si pe care acum parca nu o mai regasesc. As mai avea nevoie de ceva tonifiere si la burtica lucrat mai mult, ca nu prea se lasa plecata. Ma mai apuca cu sportul, dar nu ma tine prea mult. Cel mai mult si intens am lucrat anul trecut, programul “30 days shred”, insa nu am avut rezultate si am fost cam dezamagita, desi starea de spirit pe care mi-o dadea faptul ca faceam sport nu o regret deloc. Eu chiar sunt curioasa si de schimbarile din dieta. Succes si multa perseverenta pe mai departe! Te pup. 🙂

  http://elenaciucu.wordpress.com/

  Like

 4. Vio Militaru 26 August 2014 at 7:35 PM Reply

  Util aticolul.Eu nu fac niciun tip de exercitii,sunt o lenesa :))

  https://milionlineblog.wordpress.com/2014/08/26/spune-mi-ce-floare-iti-place-si-iti-spun-cine-esti/

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: