Mini Bagajul de Weekend

Ne-am făcut un mic obicei din a merge aproape în fiecare weekend plecăm la părinţii şi la bunicii mei la câţiva kilometri depărtare de Bucureşti. Pe căldura asta simţim tot mai des nevoia de a sta la umbra unui copac şi de a respira aer curat, chiar dacă aerul condiţionat e pornit la noi în apartament. Sunt seri în care am vrea să auzim cântecul păsărilor când adormim şi nu sunetul trenurilor din gara Basarab sau maşinile ce gonesc cu viteză pe Calea Crângaşi.

Şi weekendul ăsta plecăm la ai mei! Şi chiar mă bucur pentru că s-ar putea să mergem la piscină, se anunţă o zi călduroasă tare.

Plecăm noi astăzi la prânz şi venim luni dimineaţa, dar nu pot pleca fără un mini băgăel cu câteva lucruri esenţiale!

În geanta de umăr ascund un portfard plin doar cu cele necesare: pensule, un fond de ten pentru conturat, unul pentru toată faţa, două nuanţe de blush pentru că niciodată nu ştim ce preferăm, o pudră iluminatoare, un rimel, o paletă cu farduri pentru ochi ( astăzi am pus la mine Oh Şo Special de la Sleek ) şi 2 sau 3 rujuri roşii şi unul nude. Mai am şi căştile de la telefon utile la alergat şi o carte pentru citit.

bagaj de weekend

Partea mai grea e la bagajul de mână! Oricât încerc să mă abţin să nu pun n schimburi, nu pot! Când vad multitudinea de culori din şifonier îmi vine să le îndes pe toate în geantă chiar dacă nu le port!

În bagajul de mână am aşa: o rochie nici prea elegantă, nici prea de zi pentru a o îmbrăca indiferent unde ieşim, un top colorat şi dintr-un material uşor pentru a-l asorta la o pereche de pantaloni scurţi sau jeanşi, un top lălâi alb pentru după amiază şi, pentru că mergem la piscină sau la pescuit, cremele cu protecţie solară, azi iau Eucerin cu noi!

for this weekend dress clothes eucerin sun

Accesorii nu prea port în weekend. Am pe mâna doar nelipsita verigheta şi o brăţară din argint cu pandantive şi o pereche de cercei în formă de floare. Nu mă înţelegeţi greşit! Ador accesoriile, dar uneori am senzaţia că mă incomodează şi la evit.

weekend outfit

Şi era să  uit să vă arăt: plec îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurţi negri destul de largi şi un top subţire-subţire mai lung în spate şi mai scurt în faţă, iar în picioare sandalele cu barete colorate, pe care le-aţi văzut aici.

Voi ce faceţi weekendul acesta? Cum faceţi faţă căldurii?

O zi superbă vă doresc,

XOXO, Cossa

Daca v-a placut acest articol ma puteti urmari si pe Facebook – Bloglovin – Twitter Instagram.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: