TheOne Workshop by Oriflame

Nu sunt multe eveniment la care am participat că beauty blogger, dar sunt câteva care chiar mi-au rămas în suflet şi în gând! 🙂

Pe 28 mai am avut ocazia de a participa la minunatul workshop The One Collective organizat de echipa Oriflame.

De ce mi-a plăcut atât de mult acest workshop?

Pentru că am avut ocazia de a afla multe lucruri noi, utile şi interesante pentru mine că iubitoare de frumuseţe şi pentru mine ca beauty blogger ce doresc să îmi dezvolt blogul şi să îl fac mai cunoscut.

Mi-a plăcut acest workshop deoarece a fost un workshop şi nu reclamă! Da, ni s-a vorbit despre noul brand The One, dar s-a depăşit bariera de marketing. S-au concentrat pe furnizarea de informaţii utile pentru noi – bloggeritele de beauty şi pe discuţii interactive şi interesante.

Printre speakerii evenimentului a fost şi Jonas Wramell – un make-up artist foarte chipeş ( l-aş fi luat acasă dacă nu eram măritată 😀 ), care ne-a vorbit despre munca din spatele brandului The One, despre cum au luat naştere aceste produse şi cum urmează să evolueze. Ne-a “vândut” şi câteva trucuri despre cum se întinde fondul de ten, ce nuanţă de ruj să alegem vara asta şi cum să ne pensăm corect.

jonas wramell the one oriflame workshop-horz

O parte interesantă a workshopului a fost cea a doua bloggerite/youtouberite din Polonia: kat0su şi Maxineczka. Ele au vorbit despre munca din spatele unui videoclip reuşit, despre progresul lor în arta machiajului, cum să alegem companiile cu care să colaborăm şi cum să tratăm comentariile răutăcioase de pe blog şi haterii.

beauty bloggers youtubers

O parte interesantă şi funny a fost speechul lui Chinezu. Nu m-aş fi gândit că aş fi putut fi atât de atentă după un prânz copios, dar Chinezu a ştiut cum să ne atragă! El ne-a vorbit despre ce înseamnă bloggingul în România, cum să ne dezvoltăm noi ca bloggeri şi cum să ajungem să avem un blog de succes.

Am avut ocazia de mă juca şi cu câteva minunăţii:

oriflame the one workshop

Bravo, Oriflame! Se vede că echipa din spatele workshopului este minunată şi a pus totul la punct aşa cum trebuie! Sala de la Hotel Novotel a fost mare şi răcoroasă şi totul a mers strună, aş merge cu drag la evenimentele organizate de voi! Am rămas cu impresia plăcută ca Oriflame îşi doreşte să creeze o comunitate cu bloggeritele de beauty din România, ceea ce mă bucura foarte mult!

Voi, dragile mele cititoare, aţi încercat produsele din gama The One? Ce vă atrage cel mai mult dintre noile produse?

Vă doresc o zi superbă,

XOXO, Cossa

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

One thought on “TheOne Workshop by Oriflame

  1. Dee's Boudoir 15 June 2014 at 9:33 PM Reply

    Mai ca-mi pare rau ca nu am fost si eu! Ai descris asa frumos…felicitari! :*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: