NOTD: Make Me an Orchid Cappuccino cu TheONE by Oriflame

În pacheţelul cu produse pentru testat de la Oriflame am găsit şi două oje superbe! Ojele sunt şi ele tot din gama TheONE în nuanţele Orchid şi Capuccino. Mi-au captat destul de repede atenţia şi le-am şi pus la treabă de când le-am primit. Azi e momentul să vă arăt şi vouă cam cum se prezintă pe unghii.

Capuccino e un maro foarte frumos, cald, exact o combinaţie dintre cafea şi lapte, un cappuccino spumos. Orchid este un roz superb! Aş incadra-o în culoarea anului Radiant Orchid. E un roz zmeuriu plin de luciu şi culoare. Ambele oje  nu au sclipici în compoziţie, iar finish-ul este lucios.

oriflame the one nailpolish swatch

Pigmentaţia este foarte bună pentru amândouă ojele! Din 2 straturi sunt amândouă opace şi lucesc după uscare .V-aş recomanda să folosiţi o bază sub ele, mai ele pentru cea roz, căci tind să păteze uşor unghiile şi cuticulele. Mirosul e discret şi se usucă destul de repede, aş spune că în 4,5 minute după aplicare în 2 straturi nici groase, nici prea subţiri.

 

Rezistenţa aş spune că este ok. Doar cu întăritor ca bază şi fără top coat, cu ojă aplicată în două straturi subţiri am avut manichiura intactă 3 zile, chiar şi după spălat vase şi dus în fiecare seară. Abia a 3a zi pe seară a început oja să se tocească şi să sară de pe vârfurile unghiilor.

Mi-a plăcut foarte mult aplicatorul! Pensulica din sticlă are perii lunguţi şi e suficient de lată cât să permită aplicarea ojei pe toată suprafaţa unghiei din 2 mişcări. Consistenta iarăşi are un mare plus, căci e mai mult o ojă cremoasă decât lichidă. Îmi place că nu se scurge de pe pensula imediat cum o deşurubez din sticluţă.

oriflame the one nailpolish

Nuanţa Orchid şi nuanţa Cappuccino vin fiecare într-o sticlă de 8 ml. Textura cremoasa va permite să vă faceţi manichiura mult timp cu ele până se consumă.

PS: Scuzaţi aspectul unghiilor, dar am avut un glitter ce s-a şters cu tot cu suprafaţa unghiilor mele 😦 .

Ce ziceţi de aceste 2 nuanţe de oja TheONE, le-aţi purta? Voi ce aţi purtat pe unghii în weekendul ce tocmai a trecut?

Vă doresc o zi superbă,

XOXO, Cossa

Daca v-a placut acest articol ma puteti sustine si pe Facebook – Bloglovin – Twitter Instagram .

Tagged: , , , , , , , , ,

9 thoughts on “NOTD: Make Me an Orchid Cappuccino cu TheONE by Oriflame

  1. […] Si ultima, dar nu cea din urma, e o oja de la Oriflame din gama The One. Este vorba despre nuanţa Orchid. Iarăşi nu am multe de spus si NOTD găsiţi aici. […]

    Like

  2. Corryy 15 May 2014 at 8:17 AM Reply

    Foarte frumoase ambele culori. Poate ne-o arati si pe cea mai rau mai in drtaliu intr-un alt articol.

    Like

    • Cossa 15 May 2014 at 8:20 AM Reply

      Cu siguranta voi face si in articol in care cea maro sa fie vedeta. Urmeaza!

      Like

  3. Andreea Tudor 12 May 2014 at 11:08 PM Reply

    Frumoase unghiutele, Cosmina. Dar si unghiile tale au fosrma frumoasa.

    te pup

    http://miu-miu.ro/

    Like

    • Cossa 13 May 2014 at 7:45 AM Reply

      Multumesc, draga mea! :*

      Like

  4. Andra Kat 12 May 2014 at 1:25 PM Reply

    si eu ador aceste oje :X insa trebuie sa te corectez, ojele nu sunt mate… mat inseamna fara luciu, nu fara sclipici 😀

    Like

    • Cossa 12 May 2014 at 1:28 PM Reply

      Buna, Andra! Da, au o consistenta super buna si culorile foarte frumaose.
      Legat de partea mata…. nu stiu cum sa numesc ojele care nu sunt sidefate sau perlate, dar au finish lucios…. tocmai de aceea am si scris ca nu au finish amt, ci lucios, dar ele sunt … “mate”. Ai idee daca exista vreun termen pentru astfel de oje?

      Like

      • Andra Kat 12 May 2014 at 1:43 PM

        Sunt oje mate si cu sclipici 😀 Chiar am si eu, nu stiu daca au un termen ojele fara sclipici…dar astea mate trebuie sa arate asa: http://goo.gl/Cw92GS , http://goo.gl/MZNdUu . Eu nu ma pricep asa bine la denumirile tipurilor de oje, dar a facut Gia o postare foarte folositoare:

        Like

      • Cossa 12 May 2014 at 1:53 PM

        Stiu si eu de cate feluri sunt,am si eu din toate cate 1,2. dar nu stiu daca exista vreun termen anume pentru cele fara sidef sau sclipici, far cu finish lucios. Sper ca lumea intelege ce am vrut sa spun ,caci am specificat clar ca nu sclipici in consistenta, dar au finish lucios.

        Like

Leave a comment