Regenerarea pielii e un mit!? JONZAC o transforma in realitate!

Va aduceti aminte de expresia populara “Tinerete fara batranete si viata fara de moarte!“? Ei, eu da!

De mica imi doream sa raman tanara toata viata! Tanara si la suflet si la chip, sa imi pastrez pielea fina si elastica si spiritul jucaus si energic. Cum tineretea sufleteasca mi-o pastrez prin zambete si iubire, cu pielea e o alta poveste. Desi nu vreau, trecerea anilor si supunerea la ultraviolete si poluare isi spun cuvantul si incep sa apara liniile fine si ridurile.

Cu debutul vremii superbe de primavara, JONZAC vin cu o surpriza mega placuta: gama Sublimactive de la Eau Thermale JONZAC, o gama destinata procesului de anti-imbatranire.

gama Sublimactive

Gama Sublimactive este disponibila in lantul de farmacii Belladonna si contine:

  • Crema anti-imbatranire pentru ten uscat : Sublimactive Crème riche Jeunesse Immédiate, 109 lei in Farmaciile BELLADONNA,ajuta la prevenirea si corectarea semnelor de imbatranire a pielii: linii fine, riduri, pierderea fermitatii.
  • Crema anti-imbatranire pentru ten normal si gras : Sublimactive Soin Léger Jeunesse Immédiate, 109 lei in Farmaciile BELLADONNA, este special gandita pentru nevoile tenului normal si mixt, prevenind si corectand ridurile  si refacand fermitatea tesuturilor pielii.
  • Crema contur de ingrijire a zonei din jurul ochilor si a buzelor : Sublimactive Soin contour des yeux Jeunesse Immédiate, 85 lei in Farmaciile BELLADONNA, ajuta la prevenirea si corectarea semnelor de imbatranire cutanata. Sublimactive soin contour des yeux et lèvres este imbogatit cu extract de chlorella, cu o excelenta actiune anti-cearcane.

Care sunt secretele anti-imbatranire ale produselor Sublimactive? 

  • Apa termala JONZAC sta la baza tuturor dermato-cosmeticelor de la Eau Thermale JONZAC. Unica, alcalina, mineralizata, blanda pentru piele,  de o excelenta puritate si cu proprietati regenerante recunoscute, apa termala JONZAC actioneaza direct asupra celulelor, stimulandu-le chiar propriul metabolism de regenerare.
  •  Poly-OX  este un Polizaharid (rhamnosa, galactosa, acid galacturonic) obtinut prin biotehnologie, 100% natural. Permite inhibarea producerii de IL1 α (- ICAM 1), de PLA2 (- COX 2, PGE2) – rezultate din raspunsul inflamator –  si impiedica aderarea bacteriilor la suprafata pielii.
  • Extractul de Alaria este un extract uleios din alga alaria esculenta, cu o mare eficienta impotriva radicalilor liberi –  validata atat in vivo, cat si in vitro.
  • Sulfatul de Dextran este un activ anti-inflamator ce permite reducerea rosetelor, stimuleaza microcirculatia, inhiba aderarea neutrofilelor la keratinocite.
  • Combaterea fenomenului de Glicare!

Glicarea este un fenomen ce apare din cauza zaharurilor simple provenite din alimentatie, de tipul glucozei ori fructozei, care fac legaturi cu colagenul sau elastina din piele. Transformate, colagenul (care da fermitate pielii) si elastina (responsabila cu elasticitatea pielii) isi pierd proprietatile.

Sublimactive de la JONZAC – Pentru o piele regenerata din interior, care iti va multumi!

O zi superba,

XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: