Review: Spuma de Curatare Aqua Effect pentru Ten Sensibil by Nivea

Din categoria produselor de curăţare existente în baia mea şi puse pe tenul meu am ocazia de a vă vorbi puţin despre Spuma de Curăţare pentru Ten Sensibil de la Nivea.

Am cumpărat această spuma pentru curăţarea tenului după ce am auzit cuvinte de laudă la adresa ei şi din partea Ancuţei şi din partea Dorinei. Ba chiar şi sora Dorinei, Cristina, a vorbit frumos despre ea şi mi s-a spus că e foarte încântată de cât de fină îi lasă fata. Nu m-am putut abţine când am văzut-o pe raftul de cosmetice din Auchan şi am pus-o imediat în coşul de cumpărături.

Descrierea oficială:

NIVEA® Aqua Effect Spumă de Curățare Delicată curăță în profunzime și hidratează tenul, pentru o experiență senzațională de curățare.

CUM ACŢIONEAZĂ:

NIVEA® Aqua Effect Spumă de Curățare Delicată îmbogățită cu Ulei Natural de Migdale și tehnologia Hydra IQ:

Curăță tenul în profunzime.
Hidratează și menține echilibrul natural al pielii.
Oferă o experiență de curățare minunată datorită formulei delicate de spumă și aromei plăcute.
Formula cu Ulei Natural de Migdale îngrijește tenul cu delicatețe.
Rezultat: Tenul are un aspect sănătos.

La prima încercare mi-a lăsat o impresie plăcută! În tub e un lichid incolor, însă se transformă într-o spuma densă şi cu mirosdiscret, dulceag imediat cum iese din recipient. Se dozează foarte uşor, prin apăsarea pe dozator.

E un produs spornic, zic eu din propria mea experienţă. Eu apăs de 2 ori pe aplicator pentru a scoate o cantitate suficientă de spumă pentru a îmi masa şi curata întreaga faţă şi gâtul.

Pot spune că nu usucă tenul şi nu mi-a provocat vreun fel de alergii sau iritaţii! Am folosit-o şi în dimineţile de după BHA şi când am mers o zi întreagă prin ger de -15 grade Celsius şi nu am observat să îmi usuce tenul în vreun fel sau să lase acea senzaţie oribilă de piele care ţine . Nu hidratează precum o cremă, dar nici nu simt că îmi crapă tenul din cauza uscăciunii.

Mie îmi place să o folosesc dimineaţa, dar o puteţi folosi ori de câte ori vă curăţaţi tenul. Eu prefer să o folosesc dimineaţă pentru că am observat că nu şterge complet din prima spălare urmele de fond de ten de după demachiere 😦. Eu sunt genul de persoana cu ten gras şi folosesc fond de ten, pudră şi blush şi o singură spălare nu e suficientă pentru a îmi lăsa tenul perfect curat, am nevoie de 2,3 spălări.

Senzaţia pe care o lasă asupra pielii e de revigorare şi prospeţime. Dacă nu folosiţi 3 straturi de produse de machiaj, ca mine, sunt convinsă că după o singură spălare a tenului cu aceasta spuma vă veţi simţi pielea parcă mai … “uşoară”, ca şi cum ar respira ♥! Puteţi să mă consideraţi nebună, dar cam asta e senzaţia pe care o am dimineaţa! ♥ Nici seara nu ar fi altfel dacă nu mi-ar fi lene să aplic spuma de curăţare de mai multe ori….
Cu toate că e adresată tenului uscat şi sensibil, eu aş putea spune că merge de minune pe toate tipurile de ten! E formulată fără alcool şi acest lucru o face potrivită şi pentru tenul gras sau mixt. Nu lasă senzaţie uleioasă sau lipicioasă. Nici textura ei nu e “grasă” în vreun fel. E o spumă densă şi uşoară.

Lista de ingrediente:

Raportul calitate – preţ e unul foarte bun! Un tub roz de 150 ml costa în jur de 15 lei, probabil cu 1 sau 2 lei în plus sau în minus. Deşi îmi displace că nu curăţa perfect din prima încercare, aş cumpăra din nou Spuma de curăţare pentru Ten Sensibil Nivea.

Voi ce produse folosiţi pentru curăţarea tenului? Aţi încercat până acum produsele spumă, ce părere aveţi despre ele?

O zi superbă,

XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 thoughts on “Review: Spuma de Curatare Aqua Effect pentru Ten Sensibil by Nivea

 1. […] Voi folositi produse Nivea? Ce v-a placut pana acum de la ei? Eu am iubit spuma pentru curatare, review gasiti aici. […]

  Like

 2. Ira 29 June 2014 at 6:41 AM Reply

  Si mie mi a placut, dar o foloseam doar dimineata, din motivele prezentate de tine: nu curata de tot produsele de machiaj. Te pup!

  Like

  • Cossa 29 June 2014 at 7:05 AM Reply

   DIn pacate, asta e minusul ei 😦 Pretul si textura sunt super ok, dar nu curata cum trebuie.

   Like

 3. Corryy 22 May 2014 at 9:17 PM Reply

  Am cumparat-o si eu si imi place mult de tot!

  Like

  • Cossa 22 May 2014 at 9:21 PM Reply

   ma bucur mult ca iti palce, te pup!

   Like

 4. Dorina 12 March 2014 at 1:28 AM Reply

  Ma bucur mult ca iti place si ca ti se potriveste.
  Noi acum folosim tot spuma de curatare, dar de la Balea si parca ne place un pic mai mai mult decat Nivea 🙂
  Pupici!

  Like

  • Cossa 12 March 2014 at 7:24 AM Reply

   Balea Med? Am auzit si eu ca e buna, dar nu am incercat-o INCA 🙂 Mai am de terminat un gel se aceasta spuma si trec si eu la altceva.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: