Fara Mancarimi si Roseata – Gama REactive de la Eau Thermale Jonzac

Dragile mele,

Se pare ca luna februarie incepe cu vesti bune! Pentru ca stiu ca printre voi sunt iubitoare de produse cosmetice cat mai naturale, cat mai lipsite de ingrediente nocive care ar putea produce mancarimi, alergii si disconfort la nivelul pielii, vin sa anunt ca in lantul de farmacii Belladonna au aparut noi produse cosmetice de la Eau Thermale JONZAC: gama REactive.

Datorita formulei sale inovatoare (incapsularea apei termale regenerante Jonzac intr-un gel lamelar fosfolipidic) sihipoalergenice, fara parabeni, fara sapun, fara parfum, produsele Reactive iti vor ingriji, calma si rasfata pielea!

gama REactive Jonzac

Gama REactive cuprinde 3 produse:

  • . Emulsie lejera pentru fata, pentru ten intolerant, normal si gras, 40ml, 75 lei in Farmaciile BELLADONNA.Calmarea, ingrijirea cotidiana si confortul tenului reactiv, extrem de sensibil si intolerant normal si mixt. Emulsia lejera REactive de la Eau Thermale JONZAC este perfect adaptata pentru a calma imediat tenul normal si pe cel mixt, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Indicata inclusiv pentru tenul cuperozic.
  • Crema pentru fata, pentru ten intolerant, normal si uscat, 40ml, 75 lei in Farmaciile BELLADONNA.Calmare, ingrijire zilnica si confort pentru tipurile de ten hiper-sensibil, intolerant si uscat. Formula cremei pentru fata Reactive de la Eau Thermale JONZAC calmeaza instantaneu senzatiile de disconfort la nivelul tenului prevenind  aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Indicata inclusiv pentru tenul cuperozic.
  • Lapte demachiant pentru pielea sensibila si intoleranta, 200ml, 50 lei in Farmaciile BELLADONNA.Laptele demachiant Lait dermo-nettoyant REactive de la Eau Thermale JONZAC elimina orice urma de machiaj, lasand tenul perfect curatat si calmat. Formula si textura lui respecta filmul hidro-lipidic si sensibilitatea pielii tale.

Secretul gamei BIO REactive este faptul ca reactioneaza la factorii ce ar putea irita pielea, protejand-o si reacordandu-i confortul natural, datorita formulei sale:

  • Apa termala Jonzac: numeroase studii clinice confirma actiunea sa la nivel cutanat. Bogata si echilibrata in minerale precum calciu, magneziu, strontiu, litiu, ca si in numeroase elemente sulfurate, apa termala Jonzac stimuleaza celulele sa-si utilizeze propriile resurse si sa-si activeze metabolismul de reinnoire celulara. Zi de zi, celulele se regenereaza, bariera cutanata devine mai puternica, reechilibrand astfel pierderile de apa.
  • Brevet F.P.D. (Brevet FR10/04822) : gama REactive utilizeaza Brevetul F.P.D – incapsularea apei termale Jonzac intr-un gel lamelar fosfolipidic. Eficienta sa este tripla in repararea in profunzime a leziunilor :F de la Formarea unei rezerve de apa la suprafata pielii, pentru a conserva o hidratare optimala.P de la Patrunderea mai profunda in straturile pielii si Pastrarea integritatii apei termale.D de la Difuzare progresiva in straturile cutanate afectate.
  • Fitoshingozina inhiba eliberarea de agenti inflamatori, responsabili de reactiile vizibile  la suprafata pielii.

RE-actioneaza!

Spune “Adio!” pielii sensibile si reactiilor alergice, cu gama REactive de la Eau Thermale JONZAC

Duminica am avut un drum pana la una dintre farmaciile Belladonna de la mine din cartier si produsele JONZAC erau foarte dragute in raft la loc de cinste. 🙂 Dand click aici puteti citi si despre alte produse JONZAC si detalii despre ingrediente si pret.

Pe mine ma incanta foarte tare emulsia pentru tenul normal si gras. Cred ca ar face treaba buna in a-mi ajuta tenul ,mai ales acum in periaoda rece, cand se usuca destul de tare dupa folosirea BHA-ului.

Voi ati descoperit in farmacii produsele Jonzac? Ce parere aveti despre noua gama, merita sa ii acordam atentie?

O zi minunata,

XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Fara Mancarimi si Roseata – Gama REactive de la Eau Thermale Jonzac

  1. […] ele gazduiesc si o gama minunata de cosmetice: gamele Jonzac. Despre doua dintre ele gasiti detalii aici si […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: