Delicii Pentru Par: Impresii despre Balsamul si Masca de Par Apidermaliv

Ţineţi minte că acum aproximativ o săptămână vă arătam mega încântată pe Instragam că am primit 2 noi produse pentru păr? Ei, iată că a venit vremea să vă vorbesc despre ele. Vedetele acestui articol sunt Balsamul şi Masca Ultranutritive de la Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat pe piaţa 8 noi produse: 4 balsamuri şi 4 măşti de păr aranjate în 4 game. Dintre cele 4 game Apidermin,Apidermaliv, Floramin şi Floral. Pentru că sunt foarte drăguţi, au avut şi o campanie de testare pentru bloggerite. Eu am optat pentru balsamul şi masca de păr Apidermaliv, 2 produse ultranutritive pentru păr şi am primit cele 2 produse în varianta mini la vreo 2 zile după ce am confirmat participarea la campanie.

Am apucat deja să folosesc produsele de 2 ori de când le-am primit şi vă invit să citiţi impresiile mele despre ele mai jos. 🙂

Balsamul Apidermaliv este un balsam Ultranutritiv, el hrănind părul uscat, degradat prin untul de shea şi uleiul de măsline din compoziţie.

 • Am folosit acest balsam la fel ca pe orice alt balsam, după şamponare şi clătire temeinică. L-am aplicat pe toată lungimea părului şi am masat uşor vârfurile pentru a fi sigură că îl distribui uniform.
 • Mi-a plăcut foarte mult textura cremoasa, ce ajută la întinderea lui rapid şi fără probleme. Culoarea este albă şi mirosul nu prea există. M-aş fi aşteptat la un produs mega parfumat, dar surpriza! Se simte un miros dulceag discret, cam ca untul de shea combinat cu puţină miere.
 • Este destul de spornic. Eu am primit o mostră de 75 ml şi la părul meu lung şi des am consumat cam o treime din cantitate la 2 spălări.
 • Am fost foarte încântată şi de faptul că nu încurca părul, nu îl îngraşă, ba chiar se simte mătăsos şi fin după clătire.
 • Recomandarea este de 2 minute pentru a-şi face efectul. Eu am prelungit la vreo 6 pentru a fi sigură că acţionează cum trebuie pe toată lungimea părului.

Ingrediente:

Masca de păr Ultranutritiva Apidermaliv a fost şi ea un produs benefic pentru coama mea! ♥

 • Ca şi balsamul, are un miros discret, dulceag de unt de shea şi ulei de măsline. Textura este densă, cremoasa, astfel că nu curge din palme şi se aplică uniform pe lungimea părului din câteva mişcări. Culoarea este albă şi ambalajul este  un flacon alb ce se desface prin deşurubarea capacului.
 • Recomandarea este de a lăsa produsul 5-10 minute să acţioneze pe păr. Eu am lăsat-o cam 15-20 minute cum fac şi cu celelalte măşti.
 • Nu am observat să-mi provoace alergii, iritaţii sau să îmi facă dezordine prin păr.
 • Lasă părul extrem de mătăsos la atingere, ajuta la descurcarea lui şi lasă şi un luciu demn de invidiat. 🙂
 • Este chiar foarte spornica! La 2 spălări am folosit cam o treime din cei 50 ml produs din mini flaconul primit spre testare.

Ingrediente:

Per total, sunt extrem de mulţumită de cele 2 produse: masca şi balsam Apidermaliv şi le acord 5 stele cu drag. 🙂 Mi-a plăcut foarte mult ca după utilizarea lor părul meu a fost mult mai disciplinat şi nu s-a mai umflat precum buretele de baie când a dat de umezeală din aer. Cu siguranţă merită cumpărate, mai ales că preţurile nu sunt deloc mari pentru calitatea produselor.

Balsamul costa aproximativ 12 lei pentru 200 ml produs, iar masca ultranutritivă costă aproximativ 15 lei pentru 200 ml produs. Ambele sunt spornice şi sunt sigură că o să vă ajungă pentru multe aplicări, indiferent dacă le lăsaţi să acţioneze pe toată lungimea părului, aşa cum fac eu, sau doar pe vârfuri. Raportul calitate – preţ este de departe bun şi v-aş recomanda cele 2 produse, mai ales dacă aveţi un păr tern şi uscat.

Voi sunteţi tentate de noile produse pentru păr de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj, ce gamă vi s-ar potrivi? Care consideraţi că e cel mai important criteriu în alegerea produselor pentru păr: preţul ,ambalajul, firma, etc. ?

O zi minunată vă doresc,

XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Delicii Pentru Par: Impresii despre Balsamul si Masca de Par Apidermaliv

 1. […] fac un colaj. Cele două sunt Balsamul şi Masca de Păr Apidermaliv. Detalii despre ele am scris aici […]

  Like

 2. kendra4926 3 November 2013 at 3:22 PM Reply

  si eu am testat pe cele din gama floral pff miros demential:X mie nu prea mi-a priit eu am parul foarte uscat la varfuri asa ca nu prea a facut fata dar eu as recomanda celor cu parul normal si chiar gras:)

  Like

 3. Maya Secret (@Maya_Secret) 25 October 2013 at 10:11 AM Reply

  Am folosit pana acum masca si este ok. Fiind vopsita blonda, parul meu are nevoie de foarte multa hidratare, asa ca dupa masca am folosit si balsamul de par. Ma bucur ca iti priesc si ca va impacati bine. 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: