NOTD: I want that! by essence

A cam trecut o veşnicie de când nu v-am mai arătat o ojă pe care o iubesc şi cu care îmi colorez unghiile cât de des pot. De altfel, vă rog să mă trageţi de mânecă să nu care cumva să uit să-mi pozez manichiurile, căci am câteva oje frumoase în cutiuţa mea şi tare aş vrea să le vedeţi şi voi.

Oja de astăzi nu e nici nouă, nici scumpă, nici de la o firmă prea cunoscută. Este o ojă ROZ, care stă cuminţica printre celelalte sticluţe de 1 an de zile. Numele ei este 90 I want that! luată de la standul cu oje essence.

NOTD nails nail polish essence i want that pink

Am cumpărat-o acum un an şi puţin, când essence încă mai avea ojele în sticluţele mici. Am luat-o după ce am căutat la toate chioşcurile cu Golden Roşe o ojă de un roz zmeuriu de parcă zmeura s-ar fi aşezat pe unghiile mele, dar să nu fie semitransparentă şi să se întindă frumos şi uniform pe unghii.

Se aplică absolut minunat şi rapid! Pensula uşor lată parcă aluneca singură pe unghii şi are grijă să nu depăşească marginile critice :D. Devine  opacă de la primul strat, însă eu am preferat două pentru a corecta mici dunguliţe lăsate de mâna dreaptă şi pentru a scoate în evidenţă luciul că de gel pe care îl are:

Şi rezistenţa e de luat în considerare! Fără base şi top coat tine 5 zile. După, începe să se tocească uşor la vârfuri şi sare.  Se usuca foarte repede si nu miroase a acetona incat sa-ti mute nasul. 🙂

NOTD nails nail polish essence i want that pink manichiura

Sinceră să fiu, nu ştiu de ce cei de la essence au schimbat ojele 😦 . Cele vechi parcă erau mult mai rezistente, erau un pic altfel… Am 4 sticluţe cumpărate anul trecut, care nu s-au întărit şi nici nu dau semne că ar fi pe ducă. În schimb, formula nouă nu se prea înţelege cu unghiile mele…. sare pe unghii cam a 3a zi. Am reuşit performanţa de a consuma o ojă întreagă din gama Nude Glam reparând colţurile sărite.

Oje essence v-am mai arătat aici şi aici, puteţi da click pentru a vedea nuanţele.. 🙂

Voi ce oje din gama essence deţineţi? Vara ce fel de nuanţe preferaţi pe unghii, ceva îndrăzneţ sau ceva mai cuminte, mai natural?

O zi superbă vă doresc,

XOXO, Cossa

Tagged: , , , , , , ,

9 thoughts on “NOTD: I want that! by essence

  1. […] unghiilor. Am fost foarte dezamăgita de acest lucru, nu ştiu ce au păţit ojele astea. Chiar aici povesteam săptămâna trecută de diferenţa dintre formula veche a ojelor essence şi cea […]

    Like

  2. deesboudoir 7 August 2013 at 12:20 PM Reply

    Love it!!:*

    Like

  3. Mihaela Bolea 6 August 2013 at 1:10 PM Reply

    Foarte frumoasă nuanţa 🙂
    Şi eu optez mai mereu pentru astfel de tonuri roz-aprins 🙂

    Like

    • Cossa 6 August 2013 at 1:20 PM Reply

      Ma bucur ca-ti place 😀
      Parca nuantele astea de roz ne dau o dispozitie mai buna 🙂

      Like

  4. Dee 6 August 2013 at 12:10 PM Reply

    E foarte frumoasa nuanta ojei.
    Iubeam ojele in vechea formula, acum sar foarte repede. 😦
    Pupici

    Like

    • Cossa 6 August 2013 at 12:13 PM Reply

      Mersi, Dee, esti o dulce! :*
      Da, nu inteleg ce le-au facut 😦 erau mult mai bune si tin o vesnicie pana se usuca in sticla…

      Like

  5. mihaela pojogu 6 August 2013 at 11:50 AM Reply

    E tare frumoasa nuanta 🙂

    Like

    • Cossa 6 August 2013 at 11:54 AM Reply

      Multumesc,Mihaela, roz zmeuriu e nuanta mea preferata! ❤

      Like

Leave a comment