MOTD: Sherlock Holmes2-A Game Of Shadows

Din seria “dacă-i miercuri, atunci e Orange Film”, vreau să vă spun câteva cuvințele despre cel mai recent film vizionat: Sherlock Holmes part 2 – A game of shadows!

Sherlock Holmes 2 este un film britanic, bazat pe acțiune și mister, fiind regizat de Guy Ritchie. Personajul principal este detectivul Sherlock Holmes, interpretat de Robert Downey Jr. Partenerul detectivului este doctorul Watson, interpretat de Jude Law.

În acest film, Sherlock Holmes încearcă să dea de urma unui criminal cu o minte ageră si strălucită, Profesorul Moriarty ( interpretat de Jared Harris).

Când Prințul  Austriei este gasit mort, probele, așa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), indica sinucidere. Dar, Sherlock Holmes deduce că prințul a fost victima unei crime – o crimă care este doar o mică piesă dintr-un puzzle  monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.

Holmes merge pe urmele indiciilor la un club secret al domnilor, unde el și fratele lui, Mycroft Holmes (Stephen Fry) ciocnesc în cinstea ultimei nopți de burlacie  a Dr. Watson. Acolo, Holmes o întalnește pe Sim (Noomi Rapace), o țigancă ghicitoare, care vede mai mult decât spune și a carei implicare  in moartea prințului o face urmatoarea victimă a criminalului. Holmes reușește  să o salveze  și, drept răsplată, ea acceptă să îl ajute.

În încercarea de a dovedi ce s-a întâmplat și cine este criminalul, Holmes, Dr. Watson și Sim călătoresc din Anglia în Franta, Germania si în Elveția. Mintea genială a profesorului il duce tot timpul cu un pas înaintea celor 3, dar este înfrânt de Sherlock în Elvetia!

Am încercat să nu dezvălui din picanteriile filmului, vă recomand cu încredere să-l vedeți la cinema! Sunt 2 ore de film captivante! Vei rade și vei plânge alături de personaje!

Și o mică surpriză, Sherlock dansează pe o melodie românească!

Trailerul aici!

Vă doresc vizionare plăcută dacă decidețti să mergeți să-l vedeți! XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “MOTD: Sherlock Holmes2-A Game Of Shadows

  1. ioanaiuliana 6 January 2012 at 12:39 PM Reply

    Looks interesting…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: