Coafura in Ziua Nuntii

Pentru dupa amiaza acestei zile de duminica vreau sa va vorbesc despre coafurile care se mai poarta in perioada ce va urma pentru nunti!

Fiecare trebuie sa aiba foarte mare grija sa-si adapteze coafura dorita la tipul de par pe care il are, pentru ca toate stim, un coc impletit este aproape imposibil de realizat pentru parul scurt!

Se pare ca pentru 2012 se preconizeaza cocurile cat mai simple din cat mai putine straturi, dar se poarta si impletiturile discrete!  Un foarte mare trend este reprezentat de parul prins lejer intr-o parte sau pe spate, gen coama si volumul! Coafurile cu volum + un voal adecvat intotdeauna strang priviri de admiratie!

Pe de alta parte, coafura trebuie aleasa si in functie de forma fetei si forma voalului cumparat! Spre exemplu, daca ai fata rotunda (asa cum o am eu) un coc pe spate foarte incarcat si mare nu va arata tocmai bine, ci nu va face altceva decat sa-ti faca fata si mai rotunda!  Daca aveti un voal mai incarcat sau ceva de pus in par cu brizbrizuri si alte chestii, evitati coafurile rasucite, foarte impletite, extrem de pline de fixativ, o sa fie un rezultat dezastruos, caci parul se va incarca foarte tare si va aluneca usor usor si nu vrea nimeni sa se trezeasca mireasa dupa 3,4 ore cu parul cazut pe spate!

  • Pentru parul scurt sunt recomandate:
  • Pentru parul mediu se recomanda:

  • Pentru parul lung sunt recomandate:

Alegerea mea:

Tips:

– Daca optati pentru coc sau ceva rpins, nu va prindeti voalul sub par, aproape de ceafa, n-o sa faceti altceva decat sa dati un apect comun coafurii, rochiei si voalului;

–  evitati pe cat posibil buclele stil “sarmalute”, nu se mai intalnesc prin prezentari de foarte mult timp;

– Daca rochia este incarcata,evitati coafurile incarcate si complicate;

– Alegeti un salon bun pentru ziua nuntii , nu va uitati la bani, caci riscati sa va treziti cu colaci, covrigi sau mai stiu ce alte chestii va pot face unele persoane in cap…..

Sper ca este de ajutor articolul meu si daca vreti sa citi si despre alegerea voalului, gasiti informatii aici.

XOXO,Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: