Sa mai castigam niste banuti….

Buna seara, dragele mele!

Stiu ca titlul suna cam neobisnuit pentru temele de pe blogul meu, dar saptamana trecuta am intrat intr-o noua afacere. Noua pentru, caci pe piata de Asigurari din Romania exista de ceva timp!

Despre ce tot vorbesc eu aici?! Despre Reforma Sanatatii, ce urmeaza a incepe in luna Martie 2012.  Salve Finance a pornit deja pregatirile pentru proiectul ce urmeaza a se desfasura intre 1 MARTIE si 1 SEPTEMBRIE pentru mutarea tuturor asigurarilor de sanatate aflate in prezent la Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate la firme private de asigurari.

In ce consta treaba!?  IN recrutarea oamenilor, care vor forma o echipa, strangand cat mai multe adeziuni;  se vrea trecerea tuturor “asiguratilor” de la stat la privat in decurs de 6 luni ( din martie pana in septembrie).

De ce te-ar interesa cu 4 luni inainte?! Toate persoanele care se inscriu in proiect pe langa faptul ca automat primesc dreptul de a participa la strangerea de semnaturi din timpul campaniei de 6 luni acestia au posibilitatea sa aduca si ei la randul lor oameni pe care sa ii bage in proiect apoi oamenii adusi pot la randul lor aduce alti oameni si tot asa se va forma un sistem piramidal de functionare. Si tu, ca persoana care ai adus 10 oameni in proiect si apoi aia 10 au adus cate 3 fiecare tu iei comision de la fiecare contract semnat de FIECARE dintre toti oamenii pe care i-ai adus direct sau indirect..de la absolut toti.

De ce sistemul PIRAMIDAL? BANII ->> pe contract se va obtine undeva peste 100 ron iar pe masura ce faceti mai multe si mai multe contracte de asigurare se va ajunge la sume de peste 300 ron pe semnatura ( asa cum au fost platiti oamenii in timpul Reformei Pensiilor : sub 50 – 100 ron ; sub intre 50 si 100 160 ron si tot asa din 50 in 50 de persoane pana se ajungea la suma de 320 ron pe semnatura!)+ comisioanele venite de la toata lumea pe care ai adunat-o “sub” tine in sistemul piramidal.

De unde provin banii pe car eii vom incasa?! Firmele private de asigurari care urmeaza sa incaseze procentul din salariu care se ducea la CNAS. Si e asa o concurenta acerba intre ele din cauza ca urmeaza sa incaseze asigurari de la 20.000.000 de oameni si sa trateze o parte foarte mica… profit clar si enorm pentru ei..rezulta motivu pentru care platesc si ei la randul lor tot ENORM pentru fiecare contract adus.

Cum strang semnaturile!? TU VINZI UN PRODUS GRATUIT( ba chiar scutesti persoana in cauza de un drum pe care e nevoita sa il faca in aceeasi perioada de timp)
Uite exemplu de o scurta logica in care iti bagi in buzunar PESTE 10 milioane in prima zi : persoanele eligibile formeaza intreaga populatie a romaniei..de unde reiese ca o data ce vine 1 Martie incepi..mama, tata, sora frate ( in caz ca ai), verisori, bunici, unchi, matusi + prieteni cati ai tu…acum gandeste-te cati oameni sunt…inmulteste suma tuturor persoanelor cu 100 ron ( vei lua mai mult pe contract dar sa lasam 100 ron momentan). este ca face cu mult peste 10 milioane inmultirea aia? si CULMEA…ESTI SIGUR/Ă DE ASTA…fiindca sunt rudele tale/ prietenii tai. este imposibil ca rudele + prietenii cunoscuti DOAR sa numere mai putin de 10 persoane.. trebuie sa fie in jur de 30 in mod normal.. si deja vorbim de 30 de milioane la mijloc..+ daca ai adus persoane in proiect..si la randul lui si el a adus persoane in proiect e evident ca toti vor incepe folosind acelasi model rude prieteni si dupa aia daca chiar vor sa castige bani adevarati din acest proiect vor incepe sa abordeze persoane…si TU, cel prin care direct sau indirect toate persoanele alea au intrat in acest proiect, PRIMESTI COMISION PENTRU FIECARE SEMNATURA PE CARE O FACE FIECARE PERSOANA ADUSA DE CATRE TINE INDIFERENT DACA AI ADUS-O DIRECT SAU INDIRECT.

Nu e nevoie de calificare si nu este nici o problema daca mai ai inca un loc de munca chiar fie el si in asigurari.

Varsta minima 18 ani.

Cum ma inscriu sau aflu mai multe detalii?! Imi lasati un mesaj aici si eu va contactez pe mail si va spun despre ce este vorba!

Nu fac propaganda despre lucruri dubioase, ci cunosc o persoana care a castigat in feroma pensiilor cateva zeci d emii de euro la SALVE CLUB, bani reali, nu doar pe forum, blog sau hartie!

Ca sa intri in sistem o sa trebuiasca sa platesti colosala suma de 60 lei, care va fi folosita la tiparirea contractelor, politelor de asigurare si alte chestii nesecare. Acesti bani se pot recuperea din inscrieri.

Pentru mai multe informatii, accesati si www.reforma-sanatatii.com (aici o sa gasiti informatii de la tipul pe care-l stiu eu) si pe forum.

Va doresc un weekend cat mai placut si o seara minunata! XOXO, Cossa

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Sa mai castigam niste banuti….

  1. […] complete gasiti aici si […]

    Like

  2. alex 4 November 2011 at 9:38 PM Reply

    vad ca a luat proportii campania de la Salve…recomand sa nu priviti cu indiferenta postul acesta.. Este o ocazie cat se poate de rara…nu se compara cu nici o afacere piramidala deja existenta, dureaza doar 6 luni reforma.. Acordati numai 30 de minute acestei campanii.. veniti la seminar sa vedeti negru pe alb, sa va convingeti de veridicitatea acestui post si totodata a acestei campanii.

    eu unul a fost necesar sa aduc doar cateva persoane la seminar. toate persoanele s-au convins in cele 30 de minute..iar acum strang la randul lor persoane…si-au scos investitia “colosala” asa cum spune si persoana care a facut postul de mai sus iar acum asteapta inceperea reformei sa isi faca bani grei… credeti ca vorbesc prostii? nu-i problema o sa facem noi bani fara ajutorul vostru..si in acelasi timp..pe spatele persoanelor care nu intra in proiect:)…iar daca nu ve-ti accepta sa va mutati asigurarea la privat..ve-ti fi repartizat aleator la o firma oarecare de asigurari..oricum o da-ti tot o sa fiti asigurari la privat.. Alegerea va apartine…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: