Sa vorbim despre RCA

Buna seara, dragele mele! Profit de ultimele minutele in care sunt singura acasa ca sa pot scrie si sa va informez despre mandra noastra asigurare RCA!

Am pornit de la finii mei, care au tot avut probleme cu o polita RCA incheiata complet aiurea…. si scumpa si au asteptat banii pe reparatii cateva luni bune…. Mai intai, cateva informatii!

Ce este o polita RCA? Polita RCA este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti. Asigurarea RCA despagubeste o terta persoana si nu asiguratul.

Care este diferenta dintre RCA si CASCO? Dieferenta consta in obligativitate, in primul rand! RCA este obligatorie pentru toate autovehiculele inmatriculate si inregistrate definitiv, temporar sau provizoriu in Romania.

Pe ce perioada se incheie o polita RCA? Perioada minima este de o luna, varianta maxima fiind pe 12 luni, dar puteti incheia o polita si pe 3 sau chiar 6 luni!

Daca circulati pe drumurile Romaniei si aveti nevoie de RCA ieftin sau pur si simplu vreti sa va informati, va recomand sa intrati pe http://www.plata-rca.ro, un site care ofera preturi avantajoase si are si calculator RCA, care va arata pretul orientativ pentru tipul de autovehicul pe care il detineti!

Va recomand acest site pentru ca SPECIAL OFFICE Broker de Asigurare Reasigurare SRL, compania care detine site-ul Plata-RCA.ro, ofera servicii de regularizare daune, consultanta reprezentare in fata companiei de asigurare si suport tehnic.

Asadar, daca vreti informatii, preturi orientative sau vreti o polita ieftina, dar buna, dati click si veti primii toate informatiile, eu am fost foarte incantata de formatul siteului!

De asemenea, pentru mai multe informatii si promotii, intrati pe pagina de Facebook,  pe care se desfasoara o promotie pana la sfarsitul lunii: cumperi un rca anual si primesti o asigurare gratuita pentru locuinta in valoare de max 20EUR.


Daca vreti si mai multe detalii despre site, consulati si blogatu.ro!

Va doresc o seara superba! XOXO, Cossa!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: